Станозолол Winstrol стероиди на прах

Основна информация за продукта

Химично наименование: Станозолол (Winstrol)

Молекулярна формула: C21H32N2O

Молекулно тегло: 328.49

CAS №: 10418-03-8

EINECS: 233-894-8

Анализ: 99%

Клас: Фармацевтичен клас
Чат сега

Информация за продукта

Станозолол Winstrol стероиди на прах

Информация за продукта

Основна информация за продукта

Химично наименование: Станозолол (Winstrol)
Други имена: Anabolic, Anasyth, winstrol прах, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Молекулярна формула: C21H32N2O
Молекулно тегло: 328.49
CAS №: 10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Анализ: 99%

Клас: Фармацевтичен клас

Опаковка: Във фолио или барабан.

MOQ (минимално количество за поръчка): 10грама.

Производство: RongXin
Съхранение: Дръжте го под херметично затворено място на хладно и тъмно
Външен вид: Бял или почти бял кристален прах, без мирис. Почти неразтворим във вода, разтворим в алкохол, хлороформ, слабо разтворим в ацетон
Употреба: Фармацевтичен материал, стероиден хормон, анаболин. Като мъжки хормон и анаболни хормони.

stanozolol.jpgwinstrol-50.jpg

Описание на продукта

Винстрол - станозолол cas10418-03-8е много често използван анаболен стероид за рязане на цикли. Докато много хора ще се опитват да използват Dianabol или дори Anadrol за цикли на рязане, наистина никога не съм чувал някой да използва Stanozolol за каквото и да било, освен за цикъла на рязане. Това е малко трик-пони в това отношение. Нека повторя това: Станозолол е режещо лекарство. Не са много хората, които ще спорят за използването му в обемния цикъл. Със сигурност не е много ефективно съединение за лечение на анемия (1) и следователно с основание може да се предположи, че ролята му в групираните цикли е много ограничена. Една нова употреба на Winstrol във всеки цикъл (може би дори обемен) би била да се използва в много ограничена доза, за да се намали SHBG. (2) Едно от свойствата на Winstrol е неговата дълбока способност да понижава SHBG много повече от другите стероиди. Доза от .2 mg / kg понижава значително SHBG, което от своя страна ще повиши количеството свободен тестостерон, циркулиращ в тялото. Както при 99% от стероидите обаче, важно е да се отбележи, че ще настъпи потискане на вашите естествени хормонални нива (макар и може би не до такава степен, както при много други стероиди). (т.е. провеждане на тест в цикъл, съдържащ Winstrol) е оправдано, за да се избегне възможна сексуална дисфункция.



Функции на станозолол

Станозололима способността значително да намали глобулина, свързващ секс-хормона (SHGB). SHBG е един от основните фактори, които определят колко тестостерон в организма е свободен или свързан; по-високият SHBG означава по-малко свободен тестостерон, който представлява нашия активен и използваем тестостерон. Когато SHBG е понижен, може да се използва повече тестостерон. Също толкова важно за потребителя на стероиди е, че други стероиди, които могат да се използват, са по-ефективни, когато SHBG е по-нисък.

Синтезът на протеини се отнася до скоростта, с която клетките изграждат протеини, градивен елемент на мускулната тъкан. При Stanozolol скоростта на протеинов синтез се увеличава.

Цялата мускулна тъкан се състои от 16% азот и когато не се задържат адекватни количества, ние влизаме в катаболно състояние (загуба на мускули). По-високите нива на задържане на азот водят до по-голямо анаболно състояние (изграждане на мускули).


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590



Ако сте' сте доволни от нашия 99% чистота станозолол (винстрол) cas10418-03-8 фармацевтични междинни стероиди за изграждане на мускули, за да натрупате тегло стериоди хормони, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Предлагайки се с високо качество, висококачествените продукти за соматропин за продажба трябва да бъдат вашият най-добър избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро продуктите с гореща продажба от нас.


Hot Tags: Станозолол Winstrol стероиди на прах, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, покупка, соматропин, гореща продажба, продажба

Запитване

Може да харесаш също