4-хлоро-17а-метил-андро-1,4-диен-3,17b-диол

Име на продукта: 4-хлоро-17а-метил-андро-1,4-диен-3,17b-диол
CAS No.:2446-23-3
Други наименования: 4-хлородехидрометилтетекстостерон
2000000000000000000000000000000000000
Място на произход: Китай (континента)
Чистота: 99%
Степен : Фармацевтичен клас
Опаковка: В плик с фолио или барабан.
описание: бял или почти бял кристален прах
Чат сега

Информация за продукта

4-Хлоро-17а-метил-Андро-1,4-диен-3,17b-диол

Подробности за продукта

Основна информация за продукта:

Име на продукта: 4-хлоро-17а-метил-андро-1,4-диен-3,17b-диол
CAS No. 2446-23-3
Други наименования: 4-хлородехидрометилтетекстостерон
MF: C20H27ClO2
Място на произход: Китай (континента)
Чистота: 99%
Степен : Фармацевтичен клас
Опаковка: В плик с фолио или барабан.
описание: бял или почти бял кристален прах
MOQ (количество за мин. поръчка): 10 грама.
Производство: Ронгхсин
Употреба: Фармацевтични материали, Стероиден хормон, Anabolin. Като мъжки хормон и анаболни хормони.
Нашата компания Rongxin компания може да достави различни висококачествени фармацевтични междинни продукти . Добре дошли в запитването и аз ще ви дам по-подробна информация .


Описание на продукта

Когато устен Turinabol се използва в анаболен стероид цикъл, по-малко от 20 mg на ден ще бъде почти незабележимо допълнение към комин, или ще бъде много слаб цикъл, ако се използва сам. Има малко точка в над 50 или 60 мг / ден, като добавя анаболен ефект ще бъде малък, ако има такива. И неблагоприятни странични ефекти на прекомерно мускулни помпи и повишаване на кръвното налягане често са в граница на толерантност в този момент, докато става прекомерно го.

图片2.png

Не препоръчвам комбиниране на OT с други устните анаболни стероиди. Вместо това, Когато използвате OT и желае да увеличи анаболизма, един или повече инжекционни трябва да се добавят, а не друг орален. Достатъчна причина за това е, че резултатите са много по-добре от комбиниране на инжекционни, а не други устни (с изключение на oxandrolone.) Друга причина е, че в ефективни дози на OT, хепатотоксичност вече е толкова висока, колкото може да се счита за разумно. Друг алкилирани стероид не трябва да се добавя.

Функция

1. Оралната Turinabol е до известна степен, енигматична и склонни към недоразумения. Това не е просто таблетка версия на инжекционни Turinabol, или алкилирана версия на него. Нито, Въпреки претенции, е това един анаболен стероид, разработен специално за допинг. Това твърдение е резултат от объркване с mestanolone. Структурно, Това е Dianabol с добавен хлор в позиция -4, което има предвидимата предимство на предотвратяване на ароматизация.
2. В случай на устно Turinabol, поради по-горе структурни връзка с Dianabol, той ' s обикновено се нарича суха версия на него. Сега, ако това са били вярно, все пак, човек може да каже не разлика между използването на OT сам и използване на Dianabol плюс ароматаза инхибитор. Има обаче значителна разлика в практиката. OT трябва да се счита за собствен съединение, а не просто като сухо Dianabol. Това каза, че това популярно описание не е лошо първо приближение. Просто бъдете наясно с ограниченията.

Ползите от 4-хлоро-17а-метил-андро-1,4-диен-3,17b-диол/Турино
A.По-здрави мускули без подпухнал вид
B.Увеличаване на силата
C.Увеличаване на постно мускулна маса
D.Способност за силно свързване към SHBG
Е.Увеличаване на свободния тестостерон
F.Ниски странични ефекти

Hplc

图片3.png

Информация за контакт

Ентърпрайз mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Ако сте доволни от нашите Културизъм добавки 4-хлоро-17а-метил-andro-1,4-diene-3,17b-diol/turinabol cas2446-23-3 Halodrol фармацевтичен суров материал мазнини загуба и мускулна печалба стероид прахове суровина, добре дошли, за да се свържете с нашата фабрика. Идва в високо качество, високо качество соматропин продукти за продажба трябва да бъде най-добрият избор. Моля, имайте право да купувате или да продавате на едро горещите продукти от нас.


Hot Tags: 4-хлоро-17а-метил-andro-1,4-диен-3,17b-диол, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също