Кленбутерол HCL(clen) CAS: 21898-19-1

Кленбутерол HCL(clen) CAS: 21898-19-1

Име на продукта:Кленбутерол хидрохлорид
CAS No:21898-19-1
Кленбутерол hcl:4-амино-алфа-[(третичен бутиламино)метил]-3
Кленбутерол hcl:C12H18Cl2N2O.HCl
Кленбутерол hcl:C12H19Cl3N2O
Clen HCL: Безцветен микроцирстален прах
Clen HCL MP: 174-175.5T
Чат сега

Информация за продукта

Кленбутерол HCL(clen) CAS: 21898-19-1


Подробности за продукта

Основна информация за продукта

Име на продукта:Кленбутерол хидрохлорид

CAS No:21898-19-1

Кленбутерол hcl:4-амино-алфа-[(третичен бутиламино)метил]-3

Кленбутерол hcl:C12H18Cl2N2O.HCl

Кленбутерол hcl:C12H19Cl3N2O

Clen HCL: Безцветен микроцирстален прах

Clen HCL MP: 174-175.5T

Clen hcl използване: заместени фенилбетаноламин с 2 симпатикомиметична активност. Бронходилататор.

Нашата компания може да достави много висококачествени продукти . Добре дошли в запитването и аз ще ви дам по-подробна информация .

Степен : Фармацевтичен клас

Опаковка: В плик с фолио или барабан.

описание: бял или почти бял кристален прах

MOQ (количество за мин. поръчка): 10 грама.

Производство: Ронгхсин

Употреба: Фармацевтични материали, Стероиден хормон, Anabolin. Като мъжки хормон и анаболни хормони.


Clenbuterol_副本.jpgclenbuterol.jpgСвързани продукти


Тестостерон ацетат

Тренболон ацетат

Mgf

Тестостеронът Cypionate

Trenbolone Enanthate

200 mg

Тестостерон деканоат

Болденон ацетат

1295

Тестостерон енантитет

Болденон

CJC-1295 DAC

Тестостеронът изокапроат

Болденон Cypionate

141 100 000 140 100

Тестостерон фенилпропионат

Болденон пропионат

Меланотан-1

Тестостерон пропионат

Нандролон деканоат

Меланотан-2

Тестостерон Undecanoate

Нандролон фенилпропионат

2. Те са на 100000000

Местерон

Нандролон недециолат

1000000000000000

Тестостеронът Sustanon 250

Нандролон ципионат

20000 Гризини

Клостбол ацетат

Нандролон пропионат

Хексарейлин

Метиландростанолон

Метилтриенолон

Серморелин

Метенлон енантитет

Drostanolone пропионат

Окситоцин

Метенлонов ацетат

Drostanolone енантитет

1000000000000000

Anadrol

Станлон

Фрагмент 176-191

Anavar

Тадалафил

Трипторилин

Winstrol

Варденафил

Тесамолин

Кломифен цитрат

Dianabol

Гонадорелин

Торемифенов цитрат

Тамоксифен цитрат

1000000000

Финастерид

Дапоксетин хидрохлорид

Селен

Информация за контакт

E-mail:sells@rongxinbio.comСъвети за фитнес ~ ~ ~


Капан за загуба на мазнини: Най-честата грешка в 6 периоди на загуба на мазнини

Често се казва, че мускулна печалба е техническа дейност, и загуба на мазнини е индивидуална усилие! За да намалите мазнините, трябва само да работите усилено, за да получите повече дейности, какви дейности могат да бъдат направени, и след това да ядете по-малко!

Наистина ли? Нека да разгледаме шестте най-често срещани грешки в загубата на мазнини.

Грешка 1: Намалете приема на калории твърде бързо

Това е една от най-големите грешки!

Грешката, която всеки прави, когато реши да започне загуба на мазнини е да се намали приемът на калории твърде бързо! Дали това е старата птица във фитнес залата или новодошъл, който току-що влезе в салона е направил такава грешка! ~

Следните идеи изглеждат разумни: "Искам да отслабна повече, така че трябва да ям по-малко" и след това съм готов да намаля приема на калории.

Точно така, този метод наистина може да види резултатите в краткосрочен план, но ще се превърне в голям проблем с времето. С нетърпеливо намаляване на приема на калории, рискът от загуба на ценни мускули се увеличава, и тъй като тялото ви се чувства гладен, той забавя метаболизма, така че намаляването на калориите бързо няма да ви накара да отслабнете по-бързо и по-вероятно. Това те кара да загубиш повече мускули.


Грешка 2: Твърде много аеробни упражнения

Като първа точка, много хора "вярват", че когато влязат в етапа на намаляване на мазнини, те трябва автоматично да се увеличи количеството на аеробни упражнения. Аеробни упражнения винаги се свързва с намаляване на мазнините. Въпреки че аеробни упражнения има много ползи, Тя все още има някои недостатъци, особено когато се увеличи теглото на обучение твърде бързо. Най-големият недостатък на аеробното упражнение е рискът от повишена загуба на мускулна маса. Когато работите усилено, за да увеличите мускулната маса, рискувате да загубите мускулите си.

Не се омитайте, аеробика! Той не е потребител на мазнини за намаляване! Консумацията на мазнини идва от топлинна мощност, тегло обучение, интервал обучение, и консумира много калории!

Препоръчително е да се направи възможно най-малко аеробно упражнение в ранните етапи на фазата на намаляване на мазнините. Това гарантира, че намаляването на телесните мазнини се дължи на правилното диета контрол и въвеждането на аеробни упражнения за насърчаване на консумацията на мазнини, когато ефективността на диета контрол е бавен.


Грешка 3: Голям брой методи на обучение

Чували ли сте някой да каже: "Ако искате да намалите мазнините, линии, използвайте ниско тегло и голям брой пъти" Това е наистина вярно?

Единственият начин да получите мускулни линии е да има достатъчно мускулна маса и ниско съотношение мазнини! И формата на мускула не може да бъде оформена (можете да го направите само по-голям или по-тънък)

Няма нищо лошо в метода на високочестотно обучение, което може да ви помогне да подобрите мускулната издръжливост и да развиете червени мускулни влакна, но няма разлика в намаляването на мазнините!

За да получите по-очевидни мускулни линии, трябва да се съсредоточи върху изваждане на повече мазнини в тялото. Размерът на телесните мазнини може да се види през огледалото. Повече мазнини в тялото, толкова по-малко очевидно си мускулна линия, по-малко мазнини в тялото. Мускулните линии са по-очевидни.

Как да намалим телесните мазнини? Диета контрол и консумация на калории! Вместо голям брой методи за обучение, Това е по-различно да запомните методите за обучение за загуба на мазнини и мускулна печалба. Разликата е главно в диетата! Ако искате да запазите силата и силата си, не се отказвайте от оригиналния метод на обучение! С други думи, никога не преминавайте към вашия метод на обучение, дори ако преминете към период на намаляване на мазнините.

Препоръчителна четене: Fitness Недоразумения: Леко тегло, няколко пъти линия обучение?


Четвърта грешка: отхвърляне на въглехидратите

Нисковъглеродната вода диета изглежда да са станали основните за всеки, който губи мазнини, но не прекалявайте! Всичко е с подходяща за времето атмосфера. Това, което трябва да се запитате, е: "Най-подходяща ли е нисковъглеродна диета с вода? Вярно ли е, че не ядеш нишесте?"

Нисковъглеродната вода диета може да доведе до загуба на мускулна и да повлияе на метаболизма, ако не се извършва правилно. Въглехидратите са основният източник на енергия за тялото. Ако намалите приема на въглехидрати твърде много, мускулите ви ще не само визуално изсъхне бързо, но и риска от загуба на мускулна маса. Когато ядете повече въглехидрати по време на вашата диета, мускулите ви ще продължат да бъдат пълни и метаболизмът ви ще се поддържа на определено ниво. Ако искате да намалите приема на въглехидрати, никога не трябва да бързате да намалите приема на въглехидрати по по-нежен начин.


грешка 5: не магия храна

Колко пъти сте виждали заглавията на онлайн реклами като този - яде тези осем вида храни, за да се отървете от големия корем, това е напълно глупост!

Няма магически храни по света, нито храна може да ви помогне да станете по-тънки! Някои съставки съдържат повече витамини, минерали, диетични фибри и по-малко калории, но тялото не ви казва каква храна ядете. Те знаят само колко калории, протеини, мазнини, въглехидрати ядете. Изчакайте. Тялото ви няма да бъде предубедено срещу определени храни. Днес няма да вика, защото сте яли пица. "Господи, господи! Току-що изяде пица. Трябва да оставя русалката да изчезне. Тялото не работи така. Тялото ти ще се справи с каквото и да ядеш, така че добрата новина е, че когато имаш диета, всъщност няма храна, която не можеш да ядеш. Докато можете да контролирате количеството храна, не позволявайте на приема на калории "overspend".


Грешка 6: Нереалистични цели

Нетърпелив да се търси успех е често срещан проблем за много хора. Една звезда е променила човека за няколко месеца, и колко килограма той загуби за няколко месеца! Това са нещата, които гледаш на повърхността! Не знам дали правят реклама, филми и се налага да правят това? Методът е дори екстремен!

"Искам да загубя 13 килограма за осем седмици, за да посрещна лятото!" или "Искам да загубя 1.5 килограма седмично", което е целта, която много хора са си поставили. Но нереалистичните цели ще ви накарат да се чувствате по-разочаровани и обезпокоени по пътя към загуба на тегло. Когато това чувство е твърде силно, ще започнете да се чудите дали загубата на тегло е правилна или дори започнете да използвате някои драстични методи. Постигане на краткосрочни резултати, но в крайна сметка съсипа конвенционален диета контрол. Това, което трябва да направите, е да се промените в една малка цел, която може да се постигне всяка седмица. Стъпка по стъпка ще ви накара да се чувствате по-изпълнени и уверени да продължите да се движите в правилната посока.Информация за контакт

Ентърпрайз mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hot Tags: кленбутерол hcl(clen) cas:21898-19-1, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също