Ansomone 100iu Hgh

Ansomone 100iu Hgh

Име: Ансомон 100iu HGH
Една кутия: 10iu / бутилка, 100iu / комплект
Цена:Ще бъде договорена
Количество за мин: 1 комплект
Email:sales@rongxinbio.com
Whatsapp: +86-18220537895
Чат сега

Информация за продукта


100iu HGH


Как трябва да се използва hgh аносон 100iu?


Преди употреба, добавете 1ml вода за инжекции бавно по стената на бутилката към лиофилизиран rhGH. Разклатете внимателно, за да се разтвори напълно. Не се осцилирайте насилствено.

1. Дозировката, използвана за насърчаване на растежа на децата варира от човек на човек. Препоръчителната доза е 0,1 ~ 0,15IU/kg телесно тегло/ден, веднъж дневно, подкожно, за 3 месеца до 3 години, или както е указано от лекар.

2. Препоръчителната доза за лечение на тежки изгаряния е 0, 2 ~ 0, 4IU/kg телесно тегло/ден, веднъж дневно, подкожно инжектиране и курсът на лечение обикновено е около 2 седмици.

3. За фитнес, насърчаване на растежа на мускулите: Препоръчителната доза е 5 ~ 10IU/ ден, веднъж дневно, подкожно инжектиране, курсът на лечение е обикновено 3 месеца до 1 година.

4. За загуба на тегло, препоръчителната доза е 4 ~ 8IU/ ден, веднъж дневно, подкожно инжектиране, курсът на лечение е обикновено 3 месеца до 1 година.

5. За красота, препоръчителната доза е 4~ 6IU/ ден, веднъж дневно, подкожно инжектиране, курсът на лечение обикновено е 3 месеца до 1 година.

hgh ansomone


За Омоне 100iu HGH:


Ansomone е един от най-известните HGHs в света. Неговият производител е голяма китайска компания AnkeBio (Анхуей Анке биотехнологична компания). Основната роля на използването на Ansomone е способността му да подобри силата обучение и горят подкожни мазнини, предоставяне на спортисти с изключителен външен вид и помощ.

Според спортисти, около 80% забеляза увеличение на сухо мускулна маса, докато 85% на спортистите забелязали роля в изгарянето на мазнини. Единственият недостатък на Нсомони е високата му цена, но можем да ви дадем най-конкурентната цена и най-чистото качество.


ansomoneПовече информация за аномон HGH:

ansomone growth hormone


Hot Tags: ansomone 100iu hgh, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също