Jintropin соматропин

Основна информация за продукта

Име на Protuct: Jintropin HGH

Други имена: Човешки растежен хормон / 191 аминокиселини

Молекулярна формула: C990H1529N263O299S7

Стандартна степен: Аптечна степен

Сертифициране: HPLC / MS

Външен вид: бяла сила

Място на произход: Китай (континентален)

Молекулно тегло: 22124g / mol

Дата на рафта: 24 месеца
Чат сега

Информация за продукта

информация за продукта

Основна информация за продукта:

Име на Protuct: Jintropin HGH

Други имена: Човешки растежен хормон / 191 аминокиселини

Молекулярна формула: C990H1529N263O299S7

Стандартна степен: Аптечна степен

Сертифициране: HPLC / MS

Външен вид: бяла сила

Място на произход: Китай (континентален)

Молекулно тегло: 22124g / mol

Дата на рафта: 24 месеца

Температура на съхранение: 2-8 градуса по Целзий

Спецификация: 8iu / 10iu / 12iu / 16iu

Чистота: 99%

Опаковка: Мехурче / чанта / кутия от алуминиево фолио

Метод на доставка: EMS, DHL, UPS, TNT или FEDEX

ТИМ на доставка: 1 работен ден след получаване на плащането

Време за пристигане: 4-7 дни

Начин на плащане: Western Union, MoneyGram, банков превод и paypal.

Човешкият хормон на растежа е пептиден хормон, който стимулира растежа, репродукцията и регенерацията на клетките при хора и други животни. Това е 191-аминокиселинен едноверижен полипептид, който се синтезира, съхранява и секретира от соматотропни клетки в страничните крила на предната част на хипофизната жлеза. HGH е хормон на стреса, който повишава концентрацията на глюкоза и свободни мастни киселини. Той също така стимулира производството на IGF-1.HGH се използва като лекарство с рецепта в медицината за лечение на детски' нарушения на растежа и дефицит на растежен хормон при възрастни.

QQ图片20170704155538_副本.jpg


Доброто от jintropin hgh


Подобрен холестеролен профил Jintropin човешки растежен хормон за инжекции

JINTROPIN е рекомбинантен човешки растежен хормон (rhGH), произведен чрез генна рекомбинация E. Coli технология за експресия на секреция. Неговият предшественик, синтезиран в Е. Coli, включително ген на човешки растежен хормон (hGH), се секретира в периплазматичното пространство на клетката, направляван под сигнален пептид. Сигналният пептид се отстранява и полипептидната молекула се сгъва точно до молекулата на растежния хормон (GH). JINTROPIN има 191 аминокиселинни остатъка и молекулно тегло 22125 далтона. Съдържанието, структурата и последователността на аминокиселините са идентични с тези на hGH.


Описание на продукта

Jintropin HGHе секретиран от предната лаборатория на хипофизата, Това е пептиден хормон с 191 аминокиселини, JINTROPIN е rhGH, произведен чрез рекомбинантна ДНК технология в E.coli с експресия на секреция. Съдържанието и последователността на JINTROPIN са напълно идентични с тези на Hgh JINTROPIN се синтезира в e. coli като прехормон. Прехормона е съставен от GH със сигнален пептид, получен първоначално от бактерията. Прехормона се разделя в цитозола на бактерията и след това крайният продукт, подобен на естествения GH, се освобождава в периплазматичното пространство. След това продуктът се събира чрез лизис на външната мембрана, която оставя вътрешната мембрана непокътната и по този начин гарантира почти никаква замърсяване от други бактерии протеини.

Ефектът на експресията на секреция rhGH е същият като този на ендогенния GH в човешкото тяло, JINTROPIN стимулира хрущялните клетки на остеоепифизата да се диференцират и разпространяват; стимулира стромните клетки на хрущяла да растат; стимулира остеобластите да се диференцират и регенерират; причинява ускоряване на линейния растеж и разширяване на костите, JINTROPIN подпомага синтеза на протеини в цялото тяло; коригира състоянието на отрицателен азотен баланс след операция и други рани; коригира хипопротеинемия, инициирана от тежки инфекции и чернодробна цироза. JINTROPIN стимулира синтеза на имунен глобулин; стимулира генерирането на лимфоидна тъкан, макрофаги и хомеоцити; увеличава способността за противоинфекция, JINTROPIN стимулира синтеза от колагенови клетки до фиброцити при рани от изгаряне и оперативни разрези, стимулира диференциацията и генерирането на макрофаги; ускорява зарастването на рани. JINTROPIN подпомага синтеза на протеин; на сърдечния мускул; увеличава силата на свиване на сърдечния мускул; намалява консумацията на кислород в миокарда; регулира метаболизма на мазнините; намалява нивата на холестерола и липопротеините с ниска плътност в серума. JINTROPIN допълва недостатъчния и дефицит на GH, регулира метаболизма на мазнините, костния метаболизъм, сърдечната и бъбречната функция.

Функция
1, културизъм: качване на мускули и по-добър външен вид
2, против стареене: поддържайте енергия и оптимизъм
3, Увеличаване на сексуалното желание
4, красота: спечелете щастие и по-млади
5, загуба на тегло: помогнете да бъдете тънки
6, спи добре: имай по-добър сън
7, гладка кожа: има по-добра кожа, особено кантус и врата


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: Jintropin соматропин, Китай, фабрика, на едро, високо качество, купува, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също