Хигетропин 100iu

Хигетропин 100iu

Име на продукта: Хигетропин 10iu
Форма на дозиране: Инжекционен прах с лиофилизиран
Номер на одобрението: S20000001
Степен : Фармацевтичен клас
Съхранение: Затворено, под 2 ~ 8°C запазване
Производител : RONGXIN
Чат сега

Информация за продукта

                                           

Хигетропин 100iu


Въвеждането:


Hygetropin 100iu е гореща продажба марка на растежен хормон. Какво е хормон на растежа? Растежен хормон се секретира от хипофизната жлеза и е пептид хормон, състоящ се от 191 аминокиселини. Той действа върху черния дроб да произвежда растежен хормон медиатори. Посредник на растежен хормон е група от пептиди, които директно стимулират растежа на костите. Хормон на растежа периодично секретира, докато растежен хормон медиатори (IGF-1) са по-стабилни. На всеки хипофизната жлеза на всеки човек съдържа 4 за да 8 mg на растежен хормон. Нормалната възрастни плазма съдържа много малко растежен хормон, съдържащ 3 за да 5 наниграми на милилитър плазма, но тя има голям ефект, и най-важната му физиологична роля е да се насърчи растежа на костите.

Увеличаването на височината зависи от растежа на дългите кости като горната част на крайника кост и костта на долния крайник. Краят на тези дълги кости има специална структура - епифизата плоча, известна също като растежната плоча, която има много хондроцити. Под действието и стимулиране на растежен хормон, хондроцити продължават да се разделят и да се размножават, отделят колаген матрица, и след това се калцират в костите. В резултат на това дългите кости продължават да растат към двата края, а тялото продължава да се увеличава. Хората с повече секреция на растежен хормон растат по-бързо, и твърде много може да предизвика гигантски заболяване или акромегалия. Дефицит на растежен хормон, причинени от нисък ръст, нормалното тяло пропорция, костната възраст зад повече от 2 години. След лечение с растежен хормон, скоростта на растеж се ускорява и има феномен на догонване.


hygetropin 100iu


Информация за продукта

Основни подробности за продукта

Име на продукта: Хигетропин 10iu
Чистота (HPLC): 99.8%.
Външен вид: Бял лиофилизиран прах.
Степен : Фармацевтичен клас
Съхранение: Затворено, под 2 ~ 8°C запазване
Производител : RONGXIN

1KIT.
Експортен пазар: глобален

Употреба : Hygetropin се използва за лечение на дефицит на GH (Виж Лечение с растежен хормон).

Доставка: в рамките на 3 дни след плащането.

За метод на плащане: Приемаме банков превод или биткойн.


100iu Hygetropin за бодибилдинг:

Има всъщност три основни начина, по които хормон на растежа HGH засяга тялото мазнини метаболизъм:


1. HGH може да се поддържа стабилността на гликоген в тялото чрез антагонизиране на действието на инсулин, позволява на тялото да запази максимално гликоген. Този ефект е непряк.


2, и директният принцип се основава главно на инхибирането на метаболизма на гликогена и аминокиселините, той може директно да конвертира енергийните доставки на организма в метаболизма на мазнините, което е това, което наричаме консумацията на мазнини, за да се осигури енергия за организма.


3. Инхибиране на протеин липаза: Протеин липаза може да съхранява мастни киселини в серума в мастните клетки, което е всъщност процесът на натрупване на мазнини. Хормон на растежа може да повиши нивото на свободните мастни киселини в серума чрез инхибиране на протеин липаза. И мастни киселини могат да участват в процеса на окислителното енергийно снабдяване, осигуряване на енергия за човешки тъкани и органи.


В процеса на упражняване, неизбежно е, че мазнините ще се натрупват в тялото, докато мускулите стават все по-големи. По това време, използване на растежен хормон HGH, не само може да броят на мускулни влакна увеличение, но също така и растежа на телесната маса, и тялото може да се подобри. Метаболитно ниво и използване на мазнини.Къде да купя Хигетропин?


Можете да го закупите от HongKong Rongxin био-Тек ко, Ltd директно, ние сме професионални доставчик, ние ще ви предоставим оригиналното качество и най-конкурентните цени, също така ще гарантираме безопасното корабоплаването до вашата дестинация.Последният пакет:
hygetropin 100iu price


Hot Tags: hygetropin 100iu, Китай, фабрика, на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също