IGTROPIN Long R3 IGF 1 горещо продажба мускул растеж инжекции човешки растежен хормон анаболен стероид човешки соматропин

Информация за продукта:
Име: IGF-1 LR3
Синоними: Long r3 IGF-1, LR3 IGF, IGF1 LR3 дълго Arg3 IGF-1
CAS No.:946870-92-4
Молекулярна формула: C400H625N111O115S9
Молекулна маса: 9117.5 Da (g/mol)
Purity:99.5%.
OEM:YES.
Доставка: до 3 работни дни.
Оригинал: Китай.
Мин ред количество: 1 комплект.
Чат сега

Информация за продукта

IGTROPIN дълго R3 IGF 1 Горещи продажба мускулен растеж човека инжекции растежен хормон анаболен стероид човешки соматропин


Информация за продукта:

Име: IGF-1 LR3
Синоними: Дълга r3 IGF-1, LR3 IGF, IGF1 LR3 дълго Arg3 IGF-1
CAS №: 946870-92-4
Молекулярна формула: C400H625N111O115S9
Молекулна маса: 9117.5 Da (g/mol)
Purity:99.5%.

OEM:YES.

Доставка: до 3 работни дни.

Оригинал: Китай.

Мин ред количество: 1 комплект.

Съхранение: Затворен, под 2 ~ 8℃ съхраняването.

Употреба: Увеличаване производителността на човешкия аминокиселина обмен, повишено ниво на синтеза на протеини, увеличаване на синтеза на РНК, улесняване на транспорта на глюкоза и мазнини метаболизъм, стимулиране производството на протеин, намаление на протеин разбивка.

IGTROPIN Лонг R3Description

1. Когато Igtropin (Long R3 IGF-1) е оживен, Igtropin (Long R3 IGF-1) работи по различен начин в различните видове тъкани в мускулните клетки, протеини, също свързана клетка съставки са стимулирани.


2. Igtropin играе важна роля в мускулната подкрепление. IGTROPIN (Long R3 IGF-1) предизвиква двете разпространението като добре разграничение на стволови клетки в автокринен-паракринен режим, въпреки че той индуцира диференциация в много по-голяма степен.

3. Igtropin (Long R3 IGF-1), когато инжектира локално, израстъци сателитни клетки движение, muscleDNA, мускулен протеин съдържание, мускул тегло и мускулна кръст sectionalarea.

4. значението на Igtropin (Long R3 IGF-1) е във факта, че всички си привидно ефекти действат за предизвикване на мускула, нараства с или без излишък, въпреки, че тя наистина glosses като разработчик на растежа, когато се комбинира с физическо натоварване на мускулите на

5. протеин създаването е увеличен с аминокиселина усвояване като asource на енергия, това лекарство мобилизира мазнини за използване като енергия в мастната мускул.

6. в чиста мускулна Igtropin (Long R3 IGF-1) предотвратява инсулин форма, превозваща гликоза в клетки и тъкани, като резултат, клетките трябва да се промени за горене мазнини като източник на енергия. IGTROPIN (Long R3 IGF-1) също mimicand #39; s инсулин в човешки труп. Това прави мускулите по-чувствителни към insulinand #39; s реакции

IGTROPIN.png


Ползите от LR3 IGF-1

IGF-1plays решаваща роля за мускулното възстановяване. IGF-1 стимулира пролиферация и диференциация на стволови клетки в автокринен-паракринен начин, въпреки че той индуцира диференциация в много по-голяма степен.

Способността на IGF-ILR3to стимулира протеинов синтез наподобява действието на GH, който бе показан в отделни изследвания върху доброволци да стимулира синтеза на протеини без да се засягат протеин деградация. Въпреки че често се смята, че ефектите на GH са медиирани чрез IGF-1, това не може да бъде случаят изцяло. Първо действието на два хормона са различни, че GH не променя протеин деградация. Второ ефекта на GH се наблюдава с малка или никаква промяна в системна концентрации, IGF-1. Rongxin био-технологии Ко, ООД ще ви снабди най-доброто качество и най-конкурентни цени за LR3 igf-1.

IGF1-LR3 какъв does то правя?

IGF-1 LR3значително увеличава мускулната маса чрез предизвикване състояние на мускулите хиперплазия (увеличаване на броя на нови мускулни клетки) в МУСКУЛИТЕ къде си ИНЖЕКТИРА! Така че мисля за него като мускулна клетъчната пролиферация, или дори разделянето на клетката, така че 1 да стане 2... Ето защо си съвършен цикъл, когато получите повишен мускулен растеж клетки също. Но защо е по-добре от HGH, IGF? Причината е HGH причинява IGF нива да нараснат в черния дроб на първо място, след това тогава мускул, докато IGF-LR3 причинява локализиран IGF нива, за да ракета.

Igf1-lr3Както всички знаем е дълго действащ версия на Igf-1, като си активен потенциал до към 20 часа, но покрай способността му да стимулира растежа на сателитни мускулните клетки и да им помогне да зрели в нови мускулни влакна тя притежава възможност за увеличаване на поглъщането на много добавки в момента ползваме, и това може да доведе до подобрено възстановяване на тестисите размер и да се предотврати загуба на мускулна дори в ПХТ плюс друга причина си толкова мощен е заради намалено свързване на дълги R3 IGF-1 всички известни протеини IGF. Тези протеини обикновено потиска биологичната действията на IGF... не толкова с това дълго действащ версия.


Сродни пептиди списък

Пептид

Спецификация

Пептид

Спецификация

IGF-ILR3

100mcg

IGF-IDES

1mg

АСО-931

1 mg

Semorelin

2 mg

ОРБ-9604

5 mg

TB-500

5 mg

БФК-157

5 mg

Tesamorelin

10 mg

CJC-1295 КПР

2 mg

Triptorein

2 mg

CJC-1295 не КПР

2 mg

Melanotan I

10 mg

Epithalon

10 mg

Melanotan II

10 mg

FST-344

1 mg

PT-141

10 mg

Фрагмент 176-191

5 mg

MGF

2 mg

GHRP-2

5 mg

PEG-MGF

2 mg

GHRP-6

5 mg

Selank

5 mg

Gonadorelin

10 mg

DSIP

2 mg

Hexarelin

2 mg

IGF-1 LR3

0,1 мг

Ipamorelin

2 mg

IGF-1 (1-3)

1 mg

Окситоцин

10 mg

SNAP-8

200 mg

Информация за контакт

E-mail:sales@rongxinbio.com


Защо да изберете нас?

1. високо качество и конкурентна цена

2. бързо и най-безопасният доставка

3. оценявам след служба

4. веднага отговор, когато имате въпрос.

5. решим проблема ви бързо.


Rongxin био-технологична компания конкурентно предимство за вас

1. качество: всички продукти се произвеждат под ДПП, повече от 99 % чистота.
2. по-конкурентна цена от фабрика директно.
3. персонализирани: приемете, ние ще предоставят OEM услуга за пептиди, hgh, steriods сурови прахове и други продукти.
4. бърза доставка ден: пратка ще в рамките на 3working ден след получаване на плащане.
5. безопасното корабоплаване: балон + алуминиева чанта + кашон
6. начини на плащане: пари грам, Западна съюз, T/Tadvance или банка transferpayment

Как да продължите вашите поръчки?

Стъпка 1

AT първо, моля да ме уведомите името на продуктите и количеството, което трябва и също така страната по местоназначение.

Стъпка 2

Ние ви изпращаме нашите продукти цена и предлагат подходящи корабоплаването метод за ваша справка.

Стъпка 3

Вас потвърди поръчката и ни плащат пари в аванс и ни кажете корабоплаване подробности, включително контакт лице/фирма, адрес, мобилен номер, пощенски код и вашите специални изисквания.

Стъпка 4

Парцел ще бъдат подредени в рамките на 12 часа след получаване на Вашето плащане. И номер за проследяване ще ви се дава в срок 3 работни дни.

Стъпка 5

Предлагаме сервизно обслужване, след като получите парцел.


Shippingandamp; Плащане

1. малка опаковка изпращане от EMS, UPS, FedEx, DHL, e-express и др.

2. товарът изпращат по въздух или по море е всички налични.

3. Срокът за доставка 7 работни дни от въздух, 15 дни по море.

4. плащането за Western Union, Moneygram, банков превод или TT в предварително, и т.н.

HGH-200IU.jpg

Нашите сертификати

证书.jpg

Нашата фабрика

工厂图片.jpg

Информация за контакт

Предприятие mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

WhatsApp: +86-18220537895Ако сте доволни от нашите igtropin дълго r3 igf 1 горещо продажба мускулен растеж инжекции човешки растежен хормон анаболен стероид човешки соматропин, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Очаквайте по-високо качество, високо качество соматропин продукти за продажба трябва да бъде най-добрият избор. Моля, бъдете свободни да го купи или от нас продукти, горещо продажба на едро.

Запитване