Предимства на Кленбутерол.

- Dec 19, 2017-

Едно от най-големите предимства на Кленбутерол е, че той може драстично да намали коремните и висцерални мазнини, което го прави отличен избор за цикли на рязане. В допълнение към това, Clen може да се използва и за подпомагане на възстановяването, когато се използва като лекарство след цикъл веднага след края или към края на стероидния цикъл.

Тази тайна за диета на знаменитостите, описана като чудесно лекарство като път до нула, дори се възхищава заради способността си да помага на спортистите да поддържат сила и интензивност по време на усилени тренировки.

Кленбутеролът също има потенциал да насърчава значителни и поддържащи подобрения в нивата на транспорт на кислород в тялото и аеробния капацитет. Той дори може да стимулира централната нервна система и да насочва бета-2 рецептори, които насърчават стимулирането на мускулния растеж и подобряват складирането на протеини в мускулите.

Clenbuterol_副本.jpg

Имаме и готови таблетни продукти ------ Кленбутерол

QQ图片20171219161447.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествен кленбутерол с висока чистота , бърза доставка и най-добри услуги.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944