Фитнесът ви отговаряше ли на тесното място?

- Sep 18, 2017-

Фитнесът ви отговаряше ли на тесното място?

1 трябва да гарантира, че нормите за действие

Нормите за действие са един от основните елементи на фитнес ефекта, нестандартно действие, дори ако консумацията на голяма физическа сила няма да е дълбока, за да стимулира целевия мускул, естественият ефект върху растежа на мускулите няма да бъде добър, докато практикувате риска от деформиране мускули Например, когато правите пресата на пейката, действието не е стандартизирано, това ще доведе до силата на ръката е твърде голяма, а основният мускул на пекторалис не е задълбочен за стимулиране.

263915-140I0152514.jpg

2 увеличете натоварването

Увеличаването на теглото е един от най-преките и ефективни начини за стимулиране на мускулите, дългосрочната употреба на начин с фиксирано тегло ще направи мускулна адаптивност. Трябва да стъпвате по стъпка, има планове за увеличаване на теглото, за да стимулирате мускулите, обикновено на всеки 2 седмици, за да се опитате да увеличите теглото на 2 кг, това варира в зависимост от физическото качество на хората. за да мобилизирате повече мускули, за да участвате в спортове, опитайте по-голяма тежест, като лежане, клякане, твърдо издърпване и т.н.

240411-15012309113593_副本.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.

През лятото изискванията на Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) са повече от обикновено.

Ако имате нужда от jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944