Знаете ли, hgh имат хиполипидемичен, холестеролен ефект?

- Aug 28, 2017-

Знаете ли, hgh имат хиполипидемичен, холестеролен ефект?

Плазмените липиди (включително триглицериди, фосфолипиди, холестерол и неговите естери и свободни мастни киселини и др.) И протеиновото свързване под формата на транспорт на липопротеин, плазмен липопротеин чрез ултрацентрифугиране могат да бъдат разделени на хиломикрони, липопротеин с ниска плътност (VLDL), нисък липопротеин с плътност (LDL) и липопротеин с висока плътност (HDL).

jintropin_副本.jpg

LDL е основната форма на транспорт на ендогенен холестерол, LDL in vivo може да причини хиперлипопротеинемия, следователно LDL се счита за "лош холестерол"; и HDL в ролята на други ензими могат да се транспортират от екстрахепаталната тъкан Метаболизъм на черния дроб (известен като обратния транспорт на холестерол), тялото може да бъде чрез този механизъм на стареене на периферната тъкан, клетъчната мембрана холестерол, транспортиран до метаболизма на черния дроб и да се екскретира, следователно , HDL се счита за "добър холестерол." HGH може да намали LDL, да увеличи HDL, но също така може да намали кръвното налягане, главно за да намали диастоличния спад на кръвното налягане (10%). Артериосклерозата е метаболитно заболяване. Ключовият орган е черният дроб, черният дроб може да бъде холестерол в жлъчната киселина, през жлъчния канал, жлъчния мехур и след това да се екскретира през червата. HGH е ролята на чернодробните клетки, може да увеличи броя на LDL рецепторите, може да ускори метаболизма на черния дроб на LDL, LDL холестерола в жлъчката, като по този начин изключва тялото.

Jintropin hgh.jpg

Хонг Конг Rongxin Биотехнологични Ко ООД ще Ви предостави високо качество, стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.

Ако имате нужда от jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Hygetropin.jpg

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944