Знаете ли развитието на тестостерон енантат?

- Jun 15, 2017-

Знаете ли развитието на тестостерон енантат?

Тестостеронът Енантат е един от най-старите и може би най-често използваният анаболен стероид за всички времена. Тестостеронът Енантат е бавнодействаща форма на освобождаване на хормона тестостерон и би била първата използвана голяма / дълга естерна форма на тестостерон. Самият синтетичен тестостерон ще бъде разработен през 30-те години. Първите партиди произведен тестостерон няма да имат прикрепен естер (суспензия на тестостерон) и няма нужда да казваме, че биха действали бързо и изискват много чести инжекции. През 1937 г. първият тестестерон с контролиран естер ще нападне пазара благодарение на Schering и новия им тестостерон пропионатепродукт. Това би позволило по-голям контрол върху хормона тестостерон чрез регулиране на неговото освобождаване във времето. Въпреки това, в началото на 50-те години по-голям естер в Енантат ще бъде прикрепен към останалите, като по този начин други доминират тестостероновата форма в областта на медицината, а тестостеронът ципионат ще се присъедини няколко години по-късно. Разликата в тестостерон енантат и тестостерон ципионат до голяма степен е несъществена.

Тестостеронът Енантат е един от най-често използваните тестостерон за лечение на нисък тестостерон. Също така е много популярен в кръговете за срещи за изпълнение. Това е един от най-достъпните андрогенни стероиди на пазара, той е много универсален, понася се добре от повечето най-възрастни мъже и доставката му се осъществява през покрива.

Тестостеронът е андрогенен стероид, който е идеален за всички нива на употреба. Това е перфектният андроген стероид за първи път стероиден потребител и ще бъде еднакво ефективен за индивида с много време в седлото. Той ще носи със себе си възможни странични ефекти, но също така ще открием, че те са много лесни за контрол. Ако това е изненадващо, наистина не трябва да бъде. В крайна сметка, макар и синтетичен, това е просто тестостерон, хормон, който човешкият организъм не е просто добре свикнал, а този, който е от съществено значение за нашето здраве и битие.

12.jpg

图片11.png

Ако се интересувате от тестостерон енантат, нашата компания ( Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) ) може да ви осигури високо качество, висока чистота, фабрична цена Тестостерон енантат. Ако трябва да ни зарадвате.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944