Знаете ли, че фитнесът ви прави по-млади?

- Oct 16, 2017-

Последният брой на Съединените щати, списание "Неврология" публикува документ, че движението е не само фитнес, но и мозък, възрастните хора, които често се занимават с бягане, аеробика и други упражнения с висока интензивност, могат да забавят стареенето на мозъка.

Изследователи от Университета в Маями проучиха навиците за физическа годност на 866 възрастни на възраст 71 години, след което ги разделиха на две групи, първата група с нискоинтензивна тренировъчна група, обикновено не упражнения или само йога, ходене и други незначителни движения, втора група За напрегнатата тренировъчна група, често занимаваща се с бягане, тенис, аеробика и други леко енергични упражнения.

44724-12020Q1045597.jpg

Изследователите тествали паметта, способността за мислене на доброволеца и тествали отново пет години по-късно. Резултатите показват, че доброволците, които са имали първите резултати от теста, са били в състояние да влошат паметта и мислещата способност на групата с упражнения с ниска интензивност много по-бързо, отколкото на усилената тренировъчна група, еквивалентна на 10 години. По-важното е, че изследователите взеха предвид пушенето, наднорменото тегло и други фактори, които влияят на здравето на мозъка, резултатите все още са установени.

Клинтън Райт казва: „Нашите открития показват, че упражненията с висока интензивност могат да помогнат на възрастните да забавят стареенето на мозъка.

W020120418332940425726.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.

През лятото изискванията на Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) са повече от обикновено.

Ако имате нужда от jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944