РАБОТИ GHRP-6?

- Sep 04, 2018-

РАБОТИ GHRP-6?

GHRP-2 , GHRP-6 и GRF се прилагат в увеличаващи се концентрации върху частично пречистени овце соматрофи, за да предизвикат отделяне на хормон на растежа по зависим начин. GHRP-6 не е повишил нивата на cAMP. Установено е, че смеси от GRF и GHRP-2 повишават нивата на растежен хормон и цАМФ, но комбинация от GHRP-2 и GHRP-6 не прави.

Когато клетките бяха предварително обработени с инхибитор на аденилил циклаза, те не забелязаха увеличение на cAMP, въпреки че имаше увеличение на хормона на растежа, когато се прилагат GRF или GHRP-2. Този антагонист не предотвратява реакциите на cAMP, когато се прилага комбинация от растежен хормон и GHRP-6.

Когато антагонистът се прилага към рецептора на растежен хормон, комбинацията GHRP-2 и GRF не увеличава степента на cAMP, но предотвратява освобождаването на хормон на растежа, когато се прилагат GRF, GHRP-2 или GHRP-6.

QQ图片20170413111126.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. Гореща продажба GHRP-2 , GHRP-6 . Ако имате нужда от нашите продукти, моля не се колебайте да изпращате запитвания.

MII 2.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944