Инжектиране на прах на растежен хормон

- Sep 12, 2017-

Инжектиране на прах на растежен хормон

Производственият процес на праховото инжектиране е въвеждането на фрагмент от ДНК на човешкия растежен хормон в Е. coli в хранителната среда. Бактериите се култивират в резервоара за семена и след това се ферментират в ферментатора. След ферментацията клетките се събират чрез центрофугиране и след това рекомбинантният човешки растежен хормон се екстрахира чрез оригиналния метод на разпадане на водата. След многоетапно пречистване и стерилизиран чрез филтриране, за да се получи разтвор на хормон на растежа.

ghrp-6.jpg

Според рецептата за подготовка, претегляне на необходимата течност и други необходими материали, приготвянето на протеинов разтвор. След приготвянето на разтвора след стерилизационния филтър, стерилен филтър след началото на асептичното пълнене и полу-спиране и след това в машината за сушене чрез лиофилно сушене, изсушена чрез замразяване след края на цялата тапа, продукт се отстранява след корицата, И в крайна сметка получавате готовия продукт. Много домашни предприятия като Zhen Yi и така нататък производството на инжекционен прах на растежен хормон. В сравнение с инжектирането на вода, инжектирането на прах има силна стабилност, без консерванти, по-ниски цени и т.н.

HCG.jpg

Хонг Конг Rongxin Биотехнологични Ко ООД ще Ви осигури високо качество, висококачествени HGH продукти, бърза доставка и най-добри услуги.

Jintropin hgh.jpg

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpg

Ако имате нужда от jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944