Как имате мускули за културизъм?

- Jun 09, 2017-

Как имате мускули за културизъм?

1, анатомична основа за мускулен растеж

Дебелината на мускула определя мускулната сила на университета, за да се измери степента на мускулно развитие, е физиологичното напречно сечение на мускула. С други думи, броят на мускулните влакна в мускулите и стаута, мускулно физиологично сечение, мускулите ще бъдат по-развити. Мускулното физиологично сечение на въздействието на придобитите фактори е голямо.

Мускулът е съставен главно от мускулни влакна. Тренировката за разтягане е да направим мускулните влакна по-дебели, увеличени, физиологичното напречно сечение на мускула се увеличи, защото тренировката може да стимулира мускулните влакна, така че протеиновият синтез на по-мощен метаболизъм, който за растежа на мускулните влакна осигурява материална гаранция.

2, физиологичната основа на мускулния растеж

Мускулният растеж е да разчитаме на натрупаните дългосрочни усилени тренировки. Обучение на мускулите в тялото, когато организацията на клетки консумира много енергийни вещества, тези енергийни вещества само след тренировка чрез останалите и хранителни вещества, които трябва да се добавят, така че метаболизмът на хранителни вещества, отколкото катаболизъм, който може постепенно да се възстанови. Възстановяването в определен период от време ще бъде повече от първоначалното ниво, имаше така нареченото „свръхвъзстановяване“. Практиката и изследванията доказват, че при следващото обучение в етапа на свръх възстановяване, ефектът е най-добрият.

Количеството консумирана енергия и скоростта на възстановяване са тясно свързани с интензивността на мускулната дейност. В рамките на определен диапазон, колкото по-голямо е количеството на мускулната активност, толкова по-интензивен ще бъде процесът на консумация, прекомерното възстановяване ще бъде по-очевидно.

Така нареченото „в определен диапазон“ означава, че количеството упражнения не може да бъде твърде голямо или ах прекомерната консумация на енергия не е лесна за възстановяване. Дълго прекалено голямо ще доведе до прекомерно обучение и дори ще има контузии. Само за овладяване и използване на закона за прекомерно възстановяване, да следваме принципа на постепенно и подредено, така че мускулите да растат стабилно.

3, мускулен растеж на биохимичната основа

Хората, които спортуват редовно, сравняват с обикновените ни хора, мускулните енергийни вещества аденозин трифосфат и креатинфосфат към повече кръвоносни съдове, ще бъдат по-обилни, киселинната устойчивост и способността за анаеробна гликолиза по-силни. Колкото по-високо е нивото на тяхната тренировка, толкова повече запаси от енергия, толкова по-силна е способността за упражнения, мускулите на новородените капиляри ще са повече. Увеличеният обем на капилярите може да увеличи притока на кръв в мускулите, а увеличаването на метаболизма също увеличава обема на мускулите. Така че, само се придържайте към дългосрочното движение, за да засилите метаболизма на мускулите на материала, като по този начин засилите запасите на мускулна енергия, така че удебеляването на мускулните влакна се увеличава, мускулният блок се увеличава.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Ако няма ефект въз основа на горното или преследвате по-високо, препоръчваме да използвате някои помощни лекарства, като стероиди, тестостерон, hgh и така нататък. Те могат да ви направят по-бързи, за да постигнете целта си. Ако трябва да ни зарадвате.


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944