Как се произвежда HGH?

- Aug 31, 2017-

Как се произвежда HGH ?

Производственият процес на праховото инжектиране е въвеждането на човешкия растежен хормон ДНК в Е. coli в културната среда. Клетките се култивират в резервоара за семена и след това се ферментират в ферментатора. След ферментацията клетките се събират чрез центрофугиране и след това рекомбинантният човешки растежен хормон се екстрахира чрез оригиналния метод на разпадане на водата. След пречистване чрез няколко етапа Стерилизиран чрез филтрация, за да се получи разтвор на хормон на растежа. Според рецептата за подготовка, претегляне на необходимата течност и други необходими материали, приготвянето на протеинов разтвор. След приготвянето на разтвора след филтъра за стерилизация, стерилен филтър след началото на асептичното пълнене и полу-спиране и след това в сушилнята за сушене чрез замразяване, сушен чрез замразяване след края на цялата запушалка, продуктът се отстранява след корицата, И в крайна сметка вземете готовия продукт. Много домашни предприятия като Zhen Yi и така нататък производството на инжекционен прах на растежен хормон. В сравнение с инжектирането на вода прахът има силна стабилност, не консервант, предимствата на по-ниските цени.

Jintropin hgh.jpg

Хонг Конг Rongxin Биотехнологични Ко ООД ще Ви осигури високо качество, висококачествени HGH продукти, бърза доставка и най-добри услуги.

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpg

Ако имате нужда от jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944