Как отслабването постига желания ефект?

- Sep 22, 2017-

Ако искате да направите цвета си по-добър, линиите на тялото по-очевидни, за да запазите тънката фигура, тогава трябва да изберете фитнес! И така, днес Xiaobian дава на родителите да споделят най-добрия план за отслабване на фитнес, за да ви помогнат бързо За да постигнете ефект на отслабване!

1, фитнес времето е ограничено до 30 до 40 минути или по-малко

Въпреки че някои хора, за да имат по-добър фитнес ефект, по-скоро биха прекарали повече време във фитнеса, но всъщност 30 или 40 минути по-късно ефектът от загубата на тегло не е добър преди това. В дългосрочен план, за да гарантирате, че бъдещето на непрекъснатия фитнес, трябва да намалите интензивността на фитнеса. И кратък период от време ефектът от упражненията с висока интензивност е по-добър.

org_471753.jpg

2, упражнения с висока интензивност

Ако току-що сте започнали това упражнение, най-добре е да забавите скоростта. Например, тичаш или караш колело, поне да спазваш един месец, за да упражняваш търпението си, след това преминете към увеличаване на интензивността на упражненията. Това означава, че когато можете да поддържате определена скорост, не можете да дишате, за да говорите с хората, когато е почти същото. След като достигнете това ниво на търпение, можете постепенно да засилите интензивността, за да постигнете по-добър ефект на отслабване.

8419-150Z1150348-50.jpg

3, цикъл обучение

Често срещана грешка е, че във времето за упражнения, в един момент да правите много спортове, но няма почивка или пауза. Това е безполезно, защото мускулите нямат достатъчно време да се възстановят. Но в сравнение с да спортувате, направете почивка и след това направете режим на упражнения, цикълът на това да правите смесени упражнения по-добре. Защото когато правите смесени упражнения, упражненията на различни мускули са еквивалентни на другите мускули, за да отделите достатъчно време за възстановяване. Освен това, вашето фитнес упражнение е еквивалентно на това да правите аеробни упражнения.

240447-140GFG00745.jpg

Хонг Конг Rongxin Bio-Tech Co. , ООД За да ви осигурим продукти за намаляване на мазнините , като стероиди , тестостерон , hghКленбутеролDNP (2,4-динитрофено)Сибутрамин и т.н. можем да ви направим по-бързи, за да постигнете целта си. Ако трябва да се свържете с нас.


Clenbuterol_副本.jpg

sibutramine.jpg

testosterone Cypionate_.jpg

Kigtropin.jpg

Ако се интересувате от нашите продукти, моля свържете се с нас.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944