Как е правилната годност?

- Apr 10, 2017-

Как е правилната годност?

1, 15 минути за загряване

Започнете с лекота, лесно движение, не увеличавайте твърде бързо силата, оставете тялото да се поти леко. Затлъстелите хора могат да изберат да затоплят колело, елиптична машина и друго оборудване, за да се намали въздействието на ставите.

2, имайте предвид, че ставната опън преди движение

Разтягане преди упражнение, целта е да се намали вискозитета на мускулатурата, да се увеличи притока на кръв към мускулите, да се подобри атлетичното представяне и да се намали появата на спортни наранявания. Въртенето на раменната става, усукване на кръста и коляното, китката, глезена. , оставете тялото да достигне нивото на вълнение.

3, 60 минути предметно обучение

Функция на белите дробове (бягане, скачане), мускулна издръжливост, мряна, дъмбел, аеробни упражнения (бягане), анаеробни упражнения (тежест), баланс (баланс), според физическото състояние на индивида, за да коригирате фокуса. Общото фитнес първо може да бъде 20 ~ 45 минути силови упражнения, след това до 20 ~ 45 минути аеробни тренировки, контролирайте общото време за фитнес 1 час или така.

4, не пренебрегвайте упражненията за релаксация

Дайте предимство на разтягането. Методът е статично разтягане, всяка част може да се повтори 2 - 3 пъти, всеки път за поддържане на 15 до 30 секунди. В допълнение, екипировката в процеса на тренировка също иска да мускулна опъване до целта.

5, не бързайте да се къпете след тренировка

Не мийте баня след тренировка, почивайте си, като вече не се потете, мийте се в топла вода. Фитнес сауната е най-уязвимите места, след интензивното обучение има много кръв към мускулите, сауна отново по това време, вътрешните органи и мозъкът е относително недостатъчно снабдяване с кръв кислород, лесно се появява.

6, научно допълнително хранене

Малко хранене трябва да се добави след общо в спорта. Индексът на основните добавя малко количество протеини, въглехидрати с висока захар, минерали и т.н. Женските културисти и също трябва да са подходящи за отслабване, допълват топлината. TEST ENAN
6608801555724432488.jpg

Всякакви изисквания, моля свържете се с:

Email: sall@rongxinbio.com