Колко време отнема да се загрее за фитнес?

- Nov 21, 2017-

Времето за загряване варира от човек на човек и времето.

Като цяло загряването не е достатъчно, можете от две точки: „дали лекото изпотяване (покачване на телесната температура, повишаване на сърдечната честота)“ и „основното движение ще използва мускулите и ставите са напълно активни“.

От загряването до "лекото изпотяване" този път всички не са еднакви, някои хора скоро ще се отворят, но някои хора трябва да прекарат по-дълго време, може да са с възрастта, физическата, спортната честота, активността, температурата ( стайна температура) и така има връзка, няма така нареченото [стандартно] време.

Движението на избор към тип с ниска интензивност на основния, в края на краищата тялото няма активност за директен контакт с упражнения с висока интензивност, рискът от нараняване ще се увеличи значително, затова обикновено се препоръчва движение с ниска интензивност. Можете да бягате, да стъпвате на мотора, елиптична машина, машина за лодки и т.н.

Ако времето за упражнения е ограничено, но ви отнема много време, за да се затоплите, можете да опитате да носите повече дрехи (пасивно топъл начин) за изпълнение.

44724-12020Q1045597.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.

Когато сте във фитнес, исканията на тестостерон енантат Сустанон 250 , тренболон енантат , оксиметолон (анадрол) са повече от обичайни.

Ако имате нужда от jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Trenbolone Enanthate_.jpg

Kigtropin.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944