Колко дълго ще е упражнението за загряване? 5 минути? 15 минути? 30 минути?

- May 12, 2017-

Колко дълго ще е упражнението за загряване? 5 минути? 15 минути? 30 минути?

Времето за загряване варира от човек на човек и времето.

Като цяло загряването не е достатъчно, можете от две точки: „дали лекото изпотяване (покачване на телесната температура, повишаване на сърдечната честота)“ и „основното движение ще използва мускулите и ставите са напълно активни“.

От загряването до "лекото изпотяване" този път всички не са еднакви, някои хора скоро ще се отворят, но някои хора трябва да прекарат по-дълго време, може да са с възрастта, физическата, спортната честота, активността, температурата ( стайна температура) и така има връзка, няма така нареченото [стандартно] време.

Движението на избор към тип с ниска интензивност на основния, в края на краищата тялото няма активност за директен контакт с упражнения с висока интензивност, рискът от нараняване ще се увеличи значително, затова обикновено се препоръчва движение с ниска интензивност. Можете да бягате, да стъпвате на мотора, елиптична машина, машина за лодки и т.н.

Ако времето за упражнения е ограничено, но ви отнема много време, за да се затоплите, можете да опитате да носите повече дрехи (пасивно топъл начин) за изпълнение.

org_471753.jpg

145437154035082872.JPEG

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com