Как да постигнем чрез аеробните упражнения, за да увеличим целта на мускулите?

- Jul 17, 2017-

Ограничете аеробните упражнения извън силовото упражнение до 3 пъти седмично, на всеки 30 минути. Това може едновременно да запази здравето на сърдечно-съдовата система, без да причини евентуална загуба на мускулна маса, а най-добрите две аеробни форми на упражнения включват гребане с всякаква скорост на повторение.

За да се постигне максимално развитие на мускулите, опитните трениращи щангисти обикновено разделят тялото на няколко групи, за да практикуват (като гръден кош, трицепс; долни крайници, трапеция, бицепс). 3 дни след остатъка от деня и след това започнете следващия цикъл. В стадия на растеж на мускулите не трябва да се ограничава приема на калории, тъй като само тялото в "положителен баланс" на състоянието, мускулът вероятно ще расте.

Освен това, опитайте се да избягвате силата на тренировките и бягането в един и същи ден, защото бягането ще консумира много топлина, така че мускулите да не могат да имат възможност да растат. Когато тялото е в състояние на "отрицателен баланс" на енергия, мускулите ще бъдат първият разход на енергия, а след това ще се превърне мазнината. Ако трябва да работите усилено в същия ден и да правите аеробика, поне трябва да тренирате сила, докато физическото и енергийното ниво са на върха, така че мускулите да се стимулират напълно.

С увеличаването на мускулния състав ще се повиши метаболизма на организма, което ще бъде по-благоприятно за консумацията на телесни мазнини.

6608801555724432488.jpg

318765-1409210R63782_副本.jpg

В допълнение, вие също трябва да вземете някои стероидни продукти. основна причина е, че стероидите могат да увеличат мускулната обиколка или да намалят телесните мазнини. Мъжете използват стероиди, за да направят тялото по-силно и привлекателно. Жените използват стероиди, за да направят тялото по-привлекателно.
Хонг Конг Rongxin Биотехнологични Ко ООД би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.
През лятото, исканията на Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) са повече от обикновено.
Ако имате нужда от jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

9_副本.jpg

QQ图片20170310103806_副本.png

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944