Как да контролираме мускулния срив след тренировка?

- Jun 30, 2017-

Как да контролираме мускулния срив след тренировка?

В момента е широко вярвано, че след 30 минути енергично упражнение е златното време на прием на аминокиселини, именно поради това време секрецията на хормона на растежа е много силна. Това мнение е нещо обичайно от 10 години, всички видове спортни играчи считат това за навик. "Попълване на протеини в рамките на 30 минути след тренировка" е еквивалентно на "бързо възстановяване на повредени мускули при упражнения".

Продължаващите изследвания установяват, че не само в движението, дори и след като движението спре мускулите ще продължат да се разграждат и „в златното време прием на глюкоза“, но могат да инхибират разграждането на мускулите. Това е така, защото приемът на глюкоза, ще увеличи секрецията на инсулин в организма, тялото ще знае "не трябва да разгражда мускулите, за да синтезира глюкоза".

Но със захарната фруктоза, въпреки че глюкозните изомери, след прием, но няма такъв ефект. За да се подобри функцията на тялото, "по кое време", "какво" е много важно.

tooopen_sy_171509179543.jpg

В допълнение, вие също трябва да вземете някои стероидни продукти . основна причина е, че стероидите могат да увеличат мускулната обиколка или да намалят телесните мазнини. Мъжете използват стероиди, за да направят тялото по-силно и привлекателно. Жените използват стероиди, за да направят тялото по-привлекателно.
Хонг Конг Rongxin Биотехнологични Ко ООД би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.
През лятото, исканията на Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) са повече от обикновено.
Ако имате нужда от jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944