Как да отслабнете ефективно?

- Jun 12, 2017-

Как да отслабнете ефективно?

Много приятели на мазнини в етапа на намаляване на мазнините обичат да диета с цел намаляване на мазнините, всъщност това е грешен подход. Недостатъчният прием на енергия може да доведе до забавяне на метаболизма, като по този начин намалява ефекта от намаляването на мазнините. И ако редовно правите диета, дори и теглото ви да спадне, е лесно да отскочите. Тъй като метаболизмът ви е бавен, ако приемането на енергия малко повече, това ще доведе до натрупване на мазнини.

В диетата на приятели да се опитате да избягвате висококалорични храни с високо съдържание на мазнини и прием на нужното количество протеини. И тогава с движението, придържайте се към него ще бъде тънко надолу.

Много хора може да се съмняват, защо диетата може да бъде три хранения са гарантирани, за да добавите храна за глад? Това включва много хора да разберат грешката за намаляване на мазнините. Диетата може да яде 3 хранения или дори 4-5 хранения на ден, но ядете храната трябва да трябва да обърнете внимание. Ако ядете храна с мазнини, това е еквивалентно на това, че ядете 2-3 Дейтона. И се препоръчва в рамките на деня приема на храна да не е много, но се разделя само на много пъти. Ето рецептата, препоръчана за всички, е рецепта за закуска. Със същия мускул, намаляването на мазнините също трябва да ускори метаболизма. Ако метаболизирате бързо, тогава ядете през целия консумиран ден. Не е необходимо да се притеснявате за натрупването на мазнини.

Накратко, дебели приятели, които да запомните:

1, етап на намаляване на мазнините, за да се избегнат храни с високо съдържание на мазнини и висококалорични.

2, Яжте малки хранения, увеличете количеството на тренировките, подобрете метаболизма.

mrbj23.jpg

org_471753.jpg

Ако въз основа на горното няма ефект или преследвате по-високо, препоръчваме да използвате някои помощни лекарства, като стероиди, тестостерон, hgh , Кленбутерол , DNP (2,4-динитрофено) , Сибутрамин и т.н. Те могат да ви направят по-бързи, за да постигнете целта си. Ако трябва да ни зарадвате.


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944