Как да използвате пептид PEG-MGF?

- Jun 22, 2017-

PEG-MGF Полезно:

Полезно за: Подобряване на сайта и систематични цели чрез повишена загуба на мускули и мазнини
PEG-MGF Възможни ползи: PEG-MGF стимулира мускулния растеж (хипертрофия); увеличава скоростта на мускулния растеж от тренировка; бърз ремонт на съществуващите мускулни клетки; увеличава броя на мускулните клетки (хиперплазия); намалява разграждането на протеините; увеличава скоростта и степента на възстановяване на мускулите след нараняване

Метод на консумация на PEG-MGF :

Метод на консумация 1: Локализирано инжектиране директно в мускула веднага след тренировка
Метод на консумация 2: Подкожна инжекция в слой мазнини
Подготовка за инжектиране: Добавете 1ml (100 IU) стерилен разтвор към флакона PEG-MGF. След това всеки 200mcg е равен на 0,1ml (10 IU).
PEG-MGF Доза 1: 200mcg (10 IU) PEG-MGF се разделя двустранно между току-що тренирани мускули, т.е. 100mcg лява страна, 100mcg дясна страна
PEG-MGF Доза 2: 200mcg (10 IU) PEG-MGF трябва да се инжектира в коремната мазнина
Дози PEG-MGF за флакон: 10 x 200mcg дози (10 дози на флакон)

PEG-MGF предпазни мерки:

Механо факторът (MGF) проявява локални ефекти върху скелетните мускули и без да може да пътува през тялото без модификация. Проблемът със синтетичния механофактор (MGF) е, че той се въвежда интрамускулно и е на водна основа, така че той навлиза в кръвния поток. Когато се използва по този начин, Mechano Factor (MGF) остава стабилен в кръвния поток за няколко минути. Биологично произвежданият MGF се произвежда локално и не навлиза в кръвта.
Освен това е с кратко действие, така че стабилността не е проблем. Чрез ПЕГилиране на механофактора (MGF) той е почти толкова ефективен, колкото местно произведен механофактор (MGF), когато се използва интрамускулно. Това се осъществява чрез заобикаляне на част от пептида със структура от полиетилен гликол, която може да бъде прикрепена към протеинова молекула. Групите от полиетилен гликол защитават пептида, но не го заобикалят напълно. Активните места на пептида все още са свободни да изпълняват биологичната си функция. В този случай обвивката е отрицателно заредена защита срещу положително заредени съединения, които биха повлияли на протеина.

11.jpg


Ако сте доволни от нашите 99% пептиди mgf здрав човешки хормон на растежа на пептиди за обтягане на тялото, фармацевтичен прах за пег-мгф, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895