IGF-1 LR3 --- 100mcg

- Mar 13, 2018-

IGF-1 LR3 --- 100mcg

Състав на флакон: Инсулин като фактор на растеж 1 (IGF-1) 100mcg

Презентация: 100mcg / флакон, 10 флакона на кутия със зелени капачки

Съхранение: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца; защита от светлина; съхранявайте при стайна температура; не охлаждайте и не замразявайте

IGF-1LR3.jpg

Описание на продукта:

IGF-1LR3 играе решаваща роля в мускулната регенерация. IGF-1LR3 стимулира както пролиферацията, така и диференциацията на стволовите клетки по автокринно-паракринен начин, въпреки че предизвиква диференциация в много по-голяма степен. IGF-1 LR3, когато се инжектира локално, повишава сателитната активност на клетките, мускулната ДНК, съдържанието на мускулен протеин, мускулното тегло и площта на напречното сечение на мускулите. Значението на IGF-1 се състои в това, че всичките му привидни функции действат, за да предизвикат мускулен растеж със или без претоварване, въпреки че той наистина свети като стимулатор на растежа, когато се комбинира с физическо натоварване на мускула.

IGF-1LR3 също действа като ендокринен растежен фактор, имащ анаболен ефект върху отдалечени тъкани, след като се освободи в кръвния поток от черния дроб. IGF-1LR3 притежава инсулиноподобното свойство да инхибира разграждането, но в допълнение може да стимулира синтеза на протеин. Инсулиноподобните ефекти вероятно се дължат на сходството на сигналните пътища между инсулин и IGF-1LR3 след свързване на лиганда на рецепторите.

Способността на IGF-I LR3to да стимулира протеиновия синтез наподобява действието на HGH, което беше показано в отделни проучвания върху доброволци за стимулиране на протеиновия синтез, без да влияе на разграждането на протеина. Въпреки че често се смята, че ефектите на GH се медиират чрез IGF-1LR3, това не може да бъде изцяло така. Първо, ефектите на двата хормона са различни, тъй като GH не променя разграждането на протеина. Второ, ефектът на HGH се наблюдава с малка или никаква промяна в системните концентрации на IGF-1LR3. Възрастната мускулна загуба е предотвратена с инжекции с GH, но се смята, че това се осъществява чрез IGF-1LR3.

QQ图片20170315140316.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944