IGF1-LR3 Какво прави?

- May 03, 2017-

IGF1-LR3 Какво прави?

IGF-1 LR3 значително повишава мускулната маса чрез предизвикване на състояние на мускулна хиперплазия (увеличаване на броя на новите мускулни клетки) в МУСКЪЛА, КЪДЕТО Е ИНЖЕКТИРАН! Така че помислете за това като пролиферация на мускулни клетки или дори разделянето на клетката, така че 1 става 2 ... Ето защо идеалният й цикъл, когато получавате и повишен растеж на мускулните клетки. Но защо IGF е по-добър от HGH? Причината е, че HGH причинява първоначално повишаване на нивата на IGF в черния дроб, а след това в мускула, докато IGF-LR3 предизвиква ракетиране на локализираните нива на IGF.

IGF-1-LR3 Както всички знаете е версията на Igf-1 с продължително действие, като активира активния си потенциал до 20 часа, но заедно със способността си да стимулира растежа на сателитните мускулни клетки и да им помага да зреят в нови мускулни влакна, тя притежава способността да увеличаваме усвояването на много добавки, които използваме в момента. И това може да доведе до подобрено възстановяване на размера на тестисите и да предотврати загубата на мускулна маса дори при РСТ. Плюс още една причина, поради която е толкова мощна, е поради намаленото свързване на Long R3 IGF-1 с всички известни протеини, свързващи IGF. Тези свързващи протеини обикновено инхибират биологичните действия на IGF .. не е така при тази продължително действаща версия.

16_ 副本 .jpg

QQ 图片 20170413105751.jpg


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Ако сте доволни от нашия igtropin дълъг r3 igf 1 гореща продажба мускулен растеж човешки хормон на растежа анаболен стероид човешки соматропин инжекции, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.