Дозировка и нежелани реакции на Jintropin.

- Jul 25, 2017-

Показания: Jintropin се използва при ендогенен дефицит на хормон на растежа, хронична бъбречна недостатъчност и синдром на Търнър, причинен от растежа на децата бавен и тежък

9.jpg

Лечение на изгаряния.

Дозировка: Преди да използвате 1ml вода по бутилката бавно в изсушената от замръзване rhGH, леко разклатете, за да се разтвори всичко, а не от силен шок. Дозировката, използвана за насърчаване на растежа на деца, варира от човек на човек, препоръчителната доза е 0,1 ~ 0,15 IU / kg телесно тегло / ден, 1-ви ден, подкожна инжекция, лечение от 3 месеца до 3 години или според указанията. За лечение на тежки изгаряния се препоръчва доза от 0,2 ~ 0,4 IU / kg телесно тегло / ден, ден 1, подкожна инжекция, лечението обикновено е около 2 седмици.

Лекарствена форма: инжектиране на прах чрез сушене

Нежелани реакции: растежният хормон може да причини преходна хипергликемия, обикновено с времето на прием на лекарството или да се върне към нормалното си състояние след спиране. В клиничното изпитване има около 1% от децата с нисък ръст, общата част на мястото на инжектиране на преходна реакция (болка, изтръпване, подуване и др.) И симптоми на задържане на физическа течност (периферен оток, болки в ставите или мускулни болки ), тези нежелани реакции по-рано, но честотата намалява с времето на прием на лекарства, рядко влияние върху ежедневните дейности. Дългосрочното инжектиране на рекомбинантния човешки растежен хормон при малък брой пациенти, причинено от производството на антитела, свързването на антитела е ниско, няма точно клинично значение. Ако обаче не може да се постигне очаквания ефект на растеж, може да има произведени антитела, сила на свързване на антитела над 2 mg / L, това може да повлияе на ефикасността.

QQ图片20170413105720.jpg

Ако се интересувате от JINTROPIN, нашата компания ( Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) ) може да ви осигури високо качество, висока чистота, фабрична цена JINTROPIN HGH. Ако трябва да се свържете с нас.


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944