Nolvadex --- 25mg * 100 хапчета

- Jun 19, 2018-

Nolvadex --- 25mg * 100 хапчета

Състав всяка таблетка съдържа: Tamoxifen Citrate 25mg

Презентация: тъмнооранжеви таблетки 25 mg, бутилка 100 таблетки

Съхранение: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца; защита от светлина; съхранявайте на хладно и сухо място; не охлаждайте

nolvadex.jpg

Описание на продукта:

Tamo - 20 се използва като защита на първа линия срещу рак на гърдата. Обикновено се споменава по доста начини: като SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator), като антиестроген (това всъщност е неправилно, както по-късно ще видим) и накрая като трифенилетилен. Случва се да се придържам да нарека Nolvadex SERM, защото от трите ми опции се случва да е правилно (тъй като знаем, че да го наречем антиестроген е неправилно) и произнасяемо (тъй като знаем, че нямам идея как да кажете „трифенилетилен“). Селективните модулатори на естрогенните рецептори (SERMs) действат като агонисти на естрогенните рецептори или антагонисти по селективен за тъканите начин, нека да видим какво означава това за нас и Tamo - 20 всъщност има доста приложения за стероид, използващ спортист. На първо място най-често се използва за профилактика на гинокомастията. Nolvadex прави това, като всъщност се конкурира за рецепторния сайт в тъканта на гърдата и се свързва с него. По този начин можем спокойно да кажем, че ефектът на тамоксифен е чрез блокада на естрогенните рецептори на тъканта на гърдата, особено след като общото количество естрадиол в тялото се увеличава с употребата на тамоксифен. Ясно е, че ако сте на цикъл, който включва стероиди, които се превръщат в естроген, може да искате да разгледате nolvadex като добър избор да преминете покрай тях.

QQ图片20170315140316.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествен тамоксифен цитрат с висока чистота , бърза доставка и най-добри услуги.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944