Един от любимите стероиди на културиста ---- Нандролон фенилпропионат

- Nov 20, 2017-

Нандролон фенилпропионат е много бързо действащ и затова прави възможно съединението да излиза извън тялото много по-бързо. Това прави този стероид по-добър избор от Deca за тествани културисти и спортисти. Обикновено потребителите следват схемата на дозиране на всеки друг ден, когато използват това вещество, за да поддържат нивата на кръвта повишени и стабилни.

Nandrolone Phenpropionate.jpg

Нандролон фенилпропионат , както често се нарича, е един от най-популярните стероиди, които се използват сред културистите днес. Durabolin е нисък андрогенен стероид с висок анаболен ефект. Той ще ароматизира във високи дози, но не със скорост на тестостерон. Натрупването на прогестерон е един страничен ефект, с който някои имат проблеми, въпреки че потребителите съобщават, че проблемът не е толкова лош с този естер, както при Deca.

Бодибилдърите, които използват това вещество сами по себе си, понякога съобщават за загуба на либидо, затова се препоръчва човек да пусне поне малка доза тестостерон или дори висок андроген като Proviron, за да помогне за предотвратяване на този проблем.

146734350441600643.GIF

QQ图片20170315140316.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествен нандролон фенилпропионат с висока чистота , бърза доставка и най-добри услуги.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944