Силовият фитнес трябва да обърне внимание на какво?

- Jul 18, 2017-

Трябва да изберем собствените си цели за отслабване за силата на тренировките, да се придържаме към 3-4 пъти седмично, а не всеки ден. Тъй като периодът на възстановяване на мускулите от 48 до 72 часа, мускулите не се възстановяват напълно, преди да продължат да упражняват едно и също парче мускул, няма ефект, или дори контрапродуктивен, засягащ ефекта от упражненията.

Движението на мощността на времевия период е сравнително свободен избор, но със същото движение на кислорода трябва да се обърне внимание на времето за хранене и времето за почивка с:

① сутрин: 30 до 60 минути преди упражнение да ядете 100 грама въглехидрати, малко мляко.

② сутрин: закуска един час и половина по-късно.

③ Следобед: 2 часа след обяд или два часа преди вечеря, 30 до 60 минути преди тренировка, за да изядете 100 грама въглехидрати.

④ вечер: един час и половина след вечеря, краят на движението за сън повече от час или повече.

В допълнение към укрепването на силата на мускулната сила, увеличаване на постната тъкан, но също така и метаболизма BMR се увеличава с 15%, за загуба на тегло или дългосрочно поддържане на тегло имат много голяма помощ. Следващият курс ще бъде препоръчан от гледна точка на динамичното обучение и статичното обучение за силова тренировка на жените.

240411-15012309113593_副本.jpg

Хонг Конг Rongxin Биотехнологични Ко ООД би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.
През лятото исканията на Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) са повече от обикновено.
Ако имате нужда от jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944