Тестостерон ципионат 250 mg / ml инжекция

- Dec 20, 2017-

Тестостерон ципионат е естер, който се използва за лечение при мъже за лечение на първичен хипогонадизъм (вродена или придобита) - тестикуларна недостатъчност поради крипторхизъм, двустранна торзия, орхит, изчезващ синдром на тестиса или орхидектомия.

testosterone Cypionate.jpg

Както при всички инжекционни, човек може да очаква значителна печалба в мускулната маса и сила по време на цикъл. Тъй като тестостеронът readliy се превръща в естроген, получената маса от това лекарство вероятно ще бъде придружена от

доста малко задържане на вода. Получената загуба на дефиниция разбира се прави ципионат много лош избор за диети или режещи фази. Излишното ниво на естроген, причинено от това лекарство, също може да причини човек да развие гинекомастия доста бързо. Ако някой забележи неприятна болезненост, подуване или бучка под зърното, незабавно трябва да се добави спомагателно лекарство като Nolvadex. Това ще намали до голяма степен ефекта на естрогена, като направи стероида много по-поносим за употреба. Мощните анти-ароматази Arimidex, Femara или Aromasin са все още по-добър избор. Онези, които имат известна чувствителност към естроген, може да смятат за по-изгодно да използват спомагателни лекарства като Нолвадекс и Провирон от началото на цикъла, за да предотвратят страничните ефекти, свързани с естрогена, преди да станат очевидни.

injection.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил висококачествен тестостерон ципионат с висока чистота , бърза доставка и най-добри услуги.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944