Какви са предимствата на Primobolan?

- May 22, 2017-

Какви са предимствата на Primobolan?

1, Примоболан се счита за доста слаб стероид. Анаболните / андрогенните му оценки са ниски и това е един от най-слабите стероиди на хартия; въпреки това, той е по-силен от мастерон. Тъй като masteron винаги е свързан с цикли на рязане, на хартия primo трябва да придобие доверие като режещ стероид.

2, Primo има огромно предимство пред повечето стероиди, тъй като е по-силен от тестостерона при свързване с андрогенния рецептор. Както при повечето AAS, свързани с дихидротестостерон (DHT), това е добро помощно средство за загуба на мазнини. В допълнение, primo не ароматизира, така че няма да ви е необходим ароматазен инхибитор (AI) или SERM с него. Интересен факт, примоболанът е тестван от културисти от старо училище като гинекомастия (гино) лечение през 70-те и 80-те години. Колкото и странно да звучи, медицински доказано е, че намалява туморите на гърдата при жени (които са свързани основно с естрогена).

3, Тъй като primobolan увеличава задържането на азот, той е обявен за антикатаболен и донякъде анаболен (което може да се оспори). Казано по-просто, той ви помага да запазите мускулната си маса, докато диете. Това е една от най-големите причини да се използва при цикли на рязане. Анекдотично, данните показват, че използвайки примоболан по време на нискокалорични диети (дори с 20-30% под BMR), можете да запазите текущия си мършав мускул, докато получавате нова мускулна тъкан. Въпреки че това изглежда е в противоречие с основното разбиране на храненето, ние ще го присвоим на магията на стероидите.

12.jpg

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944Ако сте доволни от нашата добавка за бодибилдинг метенолон ацетат (примоболан) cas434-05-9 за мускулен растеж, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.