Какви са предимствата на Sustanon250?

- Apr 27, 2017-

Какви са предимствата на Sustanon250?

Сустанон праховете също е сравнително лек по отношение на естрогенните странични ефекти, като гинокомастия и задържане на вода. Препоръчват се дози от 250 mg до 1000 mg седмично, за да се поддържа балансирано ниво на тестостерон, въпреки че Sustanon ще остане активен в организма до цял месец.

RongXin Bio-Tech Co., Ltd ще ви предостави най-доброто качество на устойчив прах, тъй като причината като следните:

1 . Сустанон няма толкова естрогенни ефекти, колкото бихте си помислили. Това означава, че има по-малко задържане на вода и по-малко отлагане на мазнини. И двете са отговорни за това, че мускулите изглеждат отпусната и гладка. Можете да очаквате мускули с прилично качество, когато използвате пудри Sustanon

2. Второ, Сустанон увеличава броя на моторните неврони в скелетните мускули и подобрява невромускулното предаване. Това ви позволява да спечелите някаква физическа сила и да засилите рефлексите ви позволява да имате повече сила и издръжливост, а също така предотвратява болки по време на тежки дейности.

12_ 副本 .jpg


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Ако сте доволни от нашата фабрична цена Sustanon250 смес от медицински клас 99% висока чистота тестостерон устойчин 250 стероиди за мъже печалба, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.