Какви са доброжелателностите на HCG?

- Apr 28, 2017-


Какви са доброжелателностите на HCG?

1, HCG (човешки хорион гонадотропин) е естествен човешки хормон, който обикновено се произвежда от жените по време на бременност. Изследванията показват, че HCG може значително да контролира и подобрява метаболитните функции на организма и да помогне за използването и изгарянето на калориите, вместо да ги съхранява в мастните запаси.
човешки хорионен гонадотропин (HCG), е от плацентарните трофобастични клетки отделят вид гликопротеин, съставен е от алфа и бета димери гликопротеин.


2, Клинично, HCG като един от показателите за тест за бременност, често по едно и също време, заболяването, свързано с бременността, някои заболявания като диагноза на тумора, диференциал и хода на определена стойност.
Инжекциите с диета HCG помагат да се освободят мазнините, да се изгорят и да се евакуират през бъбреците. Заедно с диета с ниско съдържание на въглехидрати от 500 ккал, това избягва новите мазнини незабавно да заемат мястото на отстранената мазнина. При нормални обстоятелства 500kcal би било трудно да се поддържа. Но чрез прилагането на HCG инжекции става възможно и се използва HCG диета, за да се отделят големи количества мазнини за кратко време и се постигнат постоянни и трайни резултати.

QQ 图片 20170315150701.jpg

Компанията Rongxin ви доставя 5000iu HCG всеки флакон и би ви снабдила стерилната вода заедно с HCG, това е много удобно за вашата употреба.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com