Какви са функциите на Boldenone Cypionate?

- May 17, 2017-

Какви са функциите на Boldenone Cypionate?

Boldenone Cypionate Cas106505-90-2 ще увеличи задържането на азот, синтеза на протеини, повишава апетита и стимулира отделянето на еритропоетин в бъбреците.


Анаболен стероид. Той е един от най-популярните, използвани във ветеринарните стероиди, използвани във ветеринарната медицина. Нивото на мъжкия хормон е много високо, синтетичният ефект също е много силен. Кетонът Бао Дан може да бъде ефективен, стабилен и устойчив растеж мускул и сила, по-добре, ако с други лекарства, е най-популярният, използван във ветеринарията, най-лесният начин да поддържате мускула след "цикъла" един от стероидите (и друга група лекарства и т.н.). В допълнение, естествените условия в човешкото тяло могат да произведат следи от болденон ципионат.

Болденоновият ципионат Cas106505-90-2 е естер на болденон и се препоръчва като помощно средство за лечение на изтощени коне, когато се желае подобрение на теглото, козината или общото физическо състояние. Обезчестяването често следва заболяване или може да възникне след преумора и пренапрежение. Болденон подобрява общото състояние на изтощените коне, като по този начин помага за коригиране на загубата на тегло и подобряване на апетита. Не е заместител на добре балансираната диета. Оптимални резултати могат да се очакват само при използване на добри практики за управление и хранене.

18_副本.jpg

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Ако сте доволни от нашия болденон ципионат на едро сурови прахове фармацевтични стероиди инжекционни cas106505-90-2 за анти стареене и натрупване на суров хормон на рязане, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.