Какви са функциите на тестостерон деканоат?

- May 15, 2017-

Какви са функциите на тестостерон деканоат?

Testosterone Decanoat e Cas5721-91-5 осигурява солидна физиологична поддържаща тестостеронова основа за обемни цикли, които често включват строители на маса като Equipoise, Trenbolone, Deca-Durabolin и Dbolic, sustanon 250.

Тестостеронът деканоат може също да бъде подреден като мощен основен цикъл на рязане за подобряване на дефиницията анаболи като Oral Turinabol, Oxandrolone, Primobolan и Winstrol.

Тъй като деканоатният естер е толкова дълготраен, потребителите ще трябва да инжектират лекарството само веднъж седмично. Самото лекарство не напуска напълно тялото в продължение на 15 дни. Понякога потребителите подреждат Neotest 250 с Deca-Durabolin и ги инжектират едновременно, тъй като те ще продължат в тялото същото време. Дози само 250 mg / седмица ще видят резултати и са регистрирани екстремни дози от 1000 mg / седмица с малки странични ефекти, въпреки че използването на ароматен инхибитор е задължително при екстремни дози.

12.jpg

Информация за връзка:

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944

Ако сте доволни от нашите 99% тестостерон деканоат / тест deca cas5721-91-5 инжекционни течни сурови стероидни прахове за изграждане на мускули и анти стареене, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.