Какъв е принципът на мускулния растеж?

- May 19, 2017-

Какъв е принципът на мускулния растеж?

Мускулите на тялото са съставени от мускулни влакна, броят на мускулните влакна, четири или пет месеца след раждането, за да се успокоят и след това вече не се увеличават. За увеличаване на мускулите ще бъде чрез упражняване на оригиналното удебеляване на мускулните влакна, в хода на упражнението мускулните влакна ще бъдат силно повредени, тогава ние трябва да добавим много протеин за възстановяване на увредените мускули, когато счупените мускулни влакна напълно След изцеление мускулите ще станат по-дебели.

Второ, мускулът съдържа миоглобин, който е мястото, където се съхранява кислород, а мускулите се увеличават значително чрез упражняване на миоглобин, така че кислородът, необходим за мускулната дейност, се попълва. В напречното сечение на мускула на квадратен милиметър са отворени само 30-270 капиляри, а останалите са в затворено състояние, като по време на тренировка са отворени до 2000-3000 капиляра. Ако след дълъг период от упражнения, мускулите на тези отворени капиляри ще бъдат значително увеличени, съчетани с удебеляване на мускулни влакна, така че мускулите да са по-изобилни.

1-150523235443H5.jpg

Можем да ви предоставим продукти за мускулен растеж, като: тестостерон, стероиди, пептиди, hgh и т.н., ако се интересувате, не се колебайте да се свържете с нас.

Нашата информация за контакт

Email: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com