Каква е ролята на Oxymetholone?

- Jun 16, 2017-


1, оксиметолон е както е споменато много чернодробни и чернодробните ензими непременно ще се увеличат драстично с употребата му. Поради тази причина най-често употребата на Oxymetholone обикновено трябва да се съхранява на максимум 6 седмици, като много от тях никога няма да трябва да надхвърлят 4 седмици от общата употреба.

2, оксиметолонът е допълнително подходящ за осигуряване на равномерно натрупване на здравина, но това е по-скоро вторична характеристика, тъй като самият размер е основната му роля. Въпреки това, стероидът играе важна роля както по отношение на силата, така и по отношение на размера, тъй като може да осигури отличен синергетичен ефект, когато се съчетава с други анаболни стероиди в стека; както трябва да бъде, тъй като не е добре да се използва самостоятелно. Въпреки че това са най-големите предимства, увеличава се по размер и осигурява стероидна синергия, Oxymetholone може да бъде и изненадващо за мнозина, използвани успешно в цикъла на рязане; обикновено в състезателни кръгове по културизъм.

3, Oxymetholone е един от по-мощните орални анаболни стероиди, с които разполагаме; по този въпрос той е един от най-мощните анаболни стероиди, с които имаме период, орален или инжекционен. Обикновено наричан Anadrol оксиметолон е разработен през 60-те години за лечение на тежка анемия и мускулни загуби заболявания и като такъв обикновено е висококачествен анаболен стероид за осигуряване на големи печалби в теглото при повишаване на производителността на спортистите.

w.jpg

Ако сте доволни от нашия оксиметолон (анадрол) cas434-07-1 аптека анаболни 99% чистота стероиди печалба мускули чисти за рязане и насипване на стероиден цикъл, без странични ефекти, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944