Каква е ролята на пептидните продукти?

- Aug 02, 2017-

Пептидите са основният материал, който изгражда всички клетки на човешкото тяло. Активните вещества на човешкото тяло са под формата на пептиди. Пептидите са основните участници в организма за извършване на различни сложни физиологични дейности. В човешкото тяло има стотици пептиди , особено в мозъка на съдържанието на пептиди на най-участващите в човешкото тяло, включително хормони, нерви, възпроизвеждане и обновяване на клетките, метаболизъм, растеж, възстановяване. Неговото значение е да регулира различните органи и клетки във физиологичната функция на организма, активирането на организма на ензимната система, е важен физиологичен регулатор, това е човешката клетка дейност, функционална дейност, животът е много важен.

ghrp-6.jpg

HCG.jpg

QQ图片20170413111126.jpg

Хонг Конг Rongxin Bio-Tech Co., Ltd. ще ви осигури висококачествени продукти с висока степен на чистота пептиди, бърза доставка и най-добри услуги.

Ако имате нужда от GHRP-6 , GHRP-2, CJC1295 С Dac / без Dac, BPC157, Melanotan II, IGF-1LR3, hgh Frag179-199 и други пептидни продукти добре дошли при запитване от моята компания.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944