Каква е ролята на тестостерон ципионат?

- Nov 15, 2017-

Тестостерон ципионат е естер, който се използва за лечение при мъже за лечение на първичен хипогонадизъм (вродена или придобита) - тестикуларна недостатъчност поради крипторхизъм, двустранна торзия, орхит, изчезващ синдром на тестиса или орхидектомия.

Както при всички инжекционни, човек може да очаква значителна печалба в мускулната маса и сила по време на цикъл. Тъй като тестостеронът readliy се превръща в естроген, получената маса от това лекарство вероятно ще бъде придружена от

доста малко задържане на вода. Получената загуба на дефиниция разбира се прави ципионат много лош избор за диети или режещи фази. Излишното ниво на естроген, причинено от това лекарство, също може да причини човек да развие гинекомастия доста бързо. Ако някой забележи неудобна болезненост Това подуване намалява до голяма степен ефекта на естрогена, което прави стероида много по-поносим за употреба. Мощните анти-ароматази Arimidex, Femara или Aromasin са все още по-добър избор. Онези, които имат известна чувствителност към естроген, може да смятат за по-изгодно да използват спомагателни лекарства като Нолвадекс и Провирон от началото на цикъла, за да предотвратят страничните ефекти, свързани с естрогена, преди да станат очевидни.

testosterone Cypionate_.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. би ви осигурил високо качество, висока чистота

Тестостерон ципионат , бърза доставка и най-добри услуги.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944