Какви са ефектите на екземестан?

- Apr 25, 2017-

Какви са ефектите на екземестан?


A) Exemestane за превенция на рака на гърдата:

Химиопрофилактиката на рака на гърдата е ефективна стратегия за намаляване на честотата на това заболяване при жени в риск. Първите средства, които показват значителен химиопревентивен ефект, са SERMs тамоксифен и ралоксифен. Актуализиран цялостен анализ на всички проучвания за профилактика на СЕРМ показа, че те са в състояние да намалят честотата на рак на гърдата при жени с висок и среден риск, ефект, който се поддържа от намаляване на ER-положителен инвазивен рак на гърдата.

Б) Ексеместан е необратимо от трето поколение стероиден инактиватор на ензима ароматаза и е ефективен във всички лечебни условия за рак на гърдата, включително химиопревенцията.

В метастатичната обстановка екземестан е широко проучен като лечение на първа линия, втора линия и по-нататъшна линия и сега е регистриран за лечение на жени в менопауза с напреднал хормонално-рецепторен положителен рак на гърдата, чието заболяване е прогресирало след антиестрогена терапия. Трябва да се отбележи, че потенциалната липса на кръстосана резистентност с НСПВС дава допълнителни възможности в лечебната последователност на ендокринни средства. Освен това, въз основа на клинично значими резултати, екземестан с еверолимус представлява ефективен терапевтичен вариант за заболяване, прогресирало след излагане на НСПВС.

Обикновено Exemestane се понася добре с профил на страничен ефект, подобен на този при други AI, включително симптоми на менопауза, артралгия, загуба на кост и променен липиден метаболизъм.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944

Ако сте доволни от нашия екземестан (аромазин) cas107868-30-4 добавки за бодибилдинг сурови стероидни прахове за борба със стареенето и рака, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.