какъв е метенолон енантатът

- Jul 30, 2018-

какъв е метенолон енантатът?

Метенолон енантат - анаболен, модифициран дихидротестостерон. Характеризира се с добавяне на двойна връзка между въглерод 1 и 2, което спомага за стабилизирането на 3-кето групата и анаболните увеличения, добавянето на 1-метилова група, която предпазва от стероиден метаболизъм в черния дроб. При използване Primobolan депо енантатен естер, прикрепен към метенолон чрез 17-бета хидроксилна група (17b-хидрокси-1-метил-5а-андрост-1-ен-3-он), химическата формула C20H30O2. Естерифицираните стероиди не са толкова полярни, колкото свободни, те се абсорбират по-малко от мястото на инжектиране. Веднъж попаднал в кръвообращението и етерът се разцепва в кръвта е свободен метенолон.

Methenolone Enanthate.jpg

Целта на развитието на естерифицираните стероиди е удължаване на терапевтичния ефект след инжектирането, инжекцията не е в състояние да се упражнява толкова често в сравнение с наличните инжекции на стероиди. Енантатен естер се използва за забавяне на абсорбцията. Метенолон енантатът се абсорбира в кръвта за няколко седмици. Метенолон - мек анаболен стероид, има ниско андрогенно съдържание, без естроген. Смята се, че анаболният ефект е имал малко по-малко от този на нандролона. В случаите, когато е необходимо да се увеличи количеството на мускулите и да се увеличи сухотата при сушене, препоръчително е да се приложи активното лекарство.

primo.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. Гореща продажба Метенолон енантат , Ако имате нужда от нашите продукти, моля не се колебайте да изпращате запитвания.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944