Какъв е мускулния анормален растеж?

- Apr 14, 2017-

Какъв е мускулния анормален растеж?

Мускулен растеж, мускулно време също се нарича: мускулен анормален растеж.

Не сте дълги мускули, когато тренирате. Само когато напуснете фитнеса за 24-48 часа, тялото ви прехвърля протеин към мускулните влакна, за да гарантира, че тези мускулни влакна са в състояние да се справят с тази интензивност на тренировката следващия път и мускулите започват да растат. Този процес се нарича Хипертрофия. Обикновено няколко седмици, а понякога дори два или три месеца по-късно, когато натрупате достатъчно допълнителен мускулен протеин, ще видите размерите на мускулите и обиколката да се променят. Трябва обаче редовно да давате на тялото си подходящ стимул и между всяко трениране, за да си осигурите адекватно време за почивка, този процес на растеж на мускулите ще се случи.

Като цяло, всеки път, когато тренирате, за да дадете на мускулите около 48 часа време за възстановяване. Времето за възстановяване, необходимо за различните мускули, също е различно. По-конкретно, peктораis major, deltoid, trapezius и latissimus dorsi се нуждаят от 72 часа, за да се възстановят, на бицепсите брахии, трицепсите и квадрицепсите са необходими 48 часа, за да се възстановят, така че организирайте всяка седмица по една или три отидете на фитнес е подходящо за повечето хора.

Според времето за възстановяване, необходимо на мускулите, можете да практикувате в понеделник и петък да тренирате гръден мускул, мускули на гърба и раменните мускули, седмица да намерите ден, в който да тренирате бицепси, трицепси и мускули на краката. Тази подредба в тренировките между мускулите на горната част на тялото за три до четири дни, за да се възстановите, така че да можете да плащате по-голямо тегло за всяко обучение, за да се справите с по-голяма сила.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Информация за връзка

Е-мейл: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944