На какво трябва да обърнете внимание, когато използвате стероиди през лятото?

- Jun 27, 2017-

На какво трябва да обърнете внимание, когато използвате стероиди през лятото?


Какво е стероид? Така наречените стероиди, това е група от структури и стероиди, подобни на изпълнението на тялото на много важни физиологични функции
През лятото мъжките хормони са много популярни за увеличаване на мускулите, особено Boldenoe undecylenate , Drostanolone Propionate , Oxandrolone (anavar) , Тестостерон енантат , тренболон ацетат ... са много горещи разпродажби. Те са най-горещите продукти, които се продават по време на културистите. Разбира се, ние можем да предоставим доброто качество за всички стероидни сурови прахове, hgh и пептиди. Освен това ние бихме доставили най-добрата цена и за вас, ако имате интересни, добре дошли на запитване от моята компания.

12.jpg

Но когато сте използвали стероидите сурови прахове , hgh , пептиди , смятате ли, че има някакъв страничен ефект?
Според търсенето на учените, това показва, че въпреки че неговите фармакологични ефекти могат да се използват за контрол на болестта, но тя е твърде широка и често носи много странични ефекти. Поради физическите фактори, нивото на дозата, отнемането на времето ... ... и много други фактори, ефективността и страничните ефекти често варират. Някои хора са много леки или не са очевидни, някои хора са по-значими. Като цяло, колкото по-висока е дозата, толкова по-продължително е използването на страничните ефекти на пациента, които са по-очевидни, някои хора са по-значими. Като цяло, колкото по-висока е дозата, толкова по-дълги са страничните ефекти на пациента. Въпреки това, за лечение на нуждите от болести, лекарите често използват най-ниската ефективна доза в диапазона от странични ефекти, които могат да се понасят.

9.jpg

Съвети:
Ако използвате стероидните прахове за лечение на болести, трябва също да следвате инструкциите на лекарството.Оралните лекарства не произволно увеличават или намаляват; и локалните стероидни мехлеми по лицето, подмишниците или лезии на чатала трябва да бъдат особено предпазливи, не трябва да бъдат прекомерни, не трябва да се намазват върху акне, вирусна инфекция, бактериална инфекция или гъбична инфекция, причинени от кожни лезии, не споделят собствения си мехлем и други , по-специално, не мажете произволно върху кожата на кърмачета и малки деца. Ако не очаквате подобрение след лечението, трябва да се върнете в клиниката. Лекарят е човек, а не бог, а умен лекар от време на време погрешно диагностициран. Да се ​​поддържа правилната концепция за медицинско лечение и добри медицински отношения, за да се даде възможност на пациентите да получат най-доброто лечение и да сведат до минимум страничните ефекти на лекарствата.

Ако сте културист, първо бихте попитали вашите фитнес треньори за инструкциите на стероидите, които ще ви помогнат да изградите мускулите си по-красиви и по-силни.

Всичко, което мога да помогна, моля свържете се с мен безплатно, не се колебайте да се свържете с мен.

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944