Кое време е по-ефективно?

- May 25, 2017-

Кое време е по-ефективно?

Съвет на експерта, не се събуждайте веднага след събуждането, за да „легнете“ пет минути, тогава можете да руфу, чукане на зъби, лифтинг ани или като гребен като гребен „коса“ и „психологическа вана“, за да се радвате на настроението да посрещнем новия ден. След сутринта трябва да се пие чаша вряла вода (студена вода или топла вода), за разреждане на вискозитета на кръвта, премахване на тялото натрупване на токсини, за да играе роля на "вътрешно измиване".

Сутрешното упражнение трябва да е леко, лекото сутрешно упражнение може да направи хората, пълни с жизненост, жизнени. Микропота може само да спре, така че това ще бъде ефективно. Не яжте сутрешни упражнения на гладно или засищане, преди сутрешното упражнение може да хапнете малко храна, например хляб, мляко, яйца и плодове, яжте до половин ден след сутрешното упражнение на открито. Някои хора след сутринта и след това се връщат да спят, „обратно да спят“, така че не само са уязвими от замърсяването на въздуха, но и правят биологичния часовник, причинен от объркване, което води до умора, преждевременно стареене.

мъглата съдържа голям брой патогени и замърсители. В същото време не е подходящ в близост до фабриката, крайпътната улица, сутрешните упражнения в препълнена стая, защото сериозното замърсяване ще бъде вредно за човешкото здраве.