Защо Dianabol компенсира благоразположението на културистите?

- Jul 31, 2018-

Защо Dianabol компенсира благоразположението на културистите?

Dianabol , известен с научното си и химическо име като Methandrostenolone (и / или Methandienone), е най-популярният и широко използван анаболен стероид от културисти и спортисти днес. Той придоби популярността си в края на 50-те години и през цялата "Златна ера на културизма" от 60-те и 70-те години. Метандростенолон е въведен във фармацевтичната и медицинската общност от д-р Джон Циглер в средата на 50-те години на миналия век като американски отговор на съветската употреба на тестостерон в своите олимпийски атлети д-р Циглер и неговият екип създава в резултат на това метандростенолон, който след това е въведен в пазара на рецепта под търговското наименование на Dianabol от фармацевтичната компания Ciba. Това беше първият орално активен анаболен стероид, който се синтезира и продава на пазара на рецепта.

methandienone_.jpg

Dianabol притежава период на полуразпад от 4,5 - 6 часа, съдържа умерено ниво на естрогенни ефекти в организма и има по-ниска скорост на превръщане в по-силен андрогенен метаболит чрез ензима 5-алфа редуктаза [3]. Именно поради тези причини Dianabol е склонен да бъде предпочитан от културисти и спортисти в стремежа към маса и сила преди всичко.

d-bol.jpg

Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd. Гореща продажба анаболни стероиди , Ако имате нужда от нашите продукти, моля не се колебайте да изпращате запитвания.

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944