Добавете нови продукти --- Gentropin 36iu * 12mg HGH 100iu

- Mar 29, 2019-

Генотропин [произход на рДНК] е начин за снабдяване с човешки растежен хормон с естествен растеж за хора, които могат да имат дефицит или могат да изискват по-високи нива на този хормон. Генотропинът е идентичен с естествения хормон на растежа, който произвежда вашата хипофизна жлеза, тъй като е направен чрез секреционна технология, която прави последователност от 191 аминокиселини. Генотропоинът е инжектируем човешки растежен хормон от най-висок клас. HGH, който се произвежда естествено от хипофизата, е отговорен за много функции в човешкото тяло. HGH насърчава развитието на мускулите, като същевременно намалява мазнините, насърчава благоприятен състав на тялото. Освен това помага за понижаване на холестерола и усещането за благополучие. Хората, които имат дефицит на GH, обикновено имат слаби кости, намалена мускулна сила, повишена телесна мазнина, по-висок холестерол и могат да страдат от депресия. Соматропин може да помогне в такива случаи.

genotropin 36iu

Нашите генотропин hgh са обозначени продукти на много големи компании в САЩ и Европа. Месечният износ на генотропин достига до 12000 комплекта, а генотропиновата суровина достига до 120 г. Нашата фабрика гарантира genotropin с високо качество, най-добра цена, бърза и безопасна доставка.


Genotropin_副本

QQ图片20170315140316.jpg


Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd.   би ви осигурил висококачествен висококачествен генотропин hgh , бърза доставка и най-добри услуги.Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298