Знаете ли как да използвате HGH правилно?

- Mar 10, 2021-

когато смесване си HGH в разтвор има 2 видове вода, които могат да бъдат използвани, стерилни или бактериостатични. Стерилна вода обикновено се изпраща с GH комплекти и е предназначен да се използва в рамките на 48 часов период. Бактериостатични вода има малко количество киселина в него, която позволява на HGH да се съхранява за по-дълъг период от време. Казано по-просто, киселината поддържа връзката между молекулите по-стабилна. Стерилна вода само ще доведе до връзките да отслабват много бързо и ще станат нестабилни.


СМЕСВАНЕ: когато водата се добавя към праха, винаги отделяйте водата бавно и надолу по страната на стъклото. Това ще гарантира, че съединението остава непокътнато. GH по природа е крехка. След като водата е в леко завъртете разтвора. НЕ СЕ РАЗКЛАЩАЙТЕ. Продължете да въртите, докато се разтвори всичко.


КЪДЕ ДА СЕ ИНЖЕКТИРА: Най-лесно абсорбираната област е вътрешната част на бедрото. Това трябва да се направи подка. като се притисне малка прегъване и се инжектира в средата. Не препоръчвам корема, тъй като мазнината има тенденция да забавя абсорбцията. HGH може да се инжектира навсякъде subq.Макар.

21

Ако трябва да закупите висококачествениHgh(jintropin, хигетропин, рентропин,аномония), моля свържете се с нас.

Информация за контакт:
Ентърпрайз mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298