Как да се защитим?

- Apr 17, 2020-

Пред тежката ситуация на епидемията първото нещо, което трябва да направим, е да спрем излишната паника. По това време увереността е по-важна от златото. Това, което можем да направим, е да защитим себе си и да защитим семейството си.

Как да направим лична защита?

Минимизиране на ненужните излитащи дейности и не излизат, не идват на вратата, не се забавлявайте. В допълнение към специалните нужди, се препоръчва всяко домакинство да назначи по един член на семейството, за да закупи живи материали на всеки два дни.

Опитайте се да се избегне отива ненавист на места с гъста тълпа и лоша циркулация на въздуха. Когато трябва да отидете, не забравяйте да носите ефективна защитна маска.

След като докоснете обществената среда или обществените блага, използвайте сапун или дезинфектант за ръце, за да разтривате и измиете със седемстепенен метод за измиване на ръка и изплакнете с течаща вода. Ако няма съоръжения за измиване на ръцете, можете да използвате 70% до 80% алкохол ръка разтривайте (без почистване на ръцете) за почистване на ръцете си.

За да се поддържа затворената среда чиста, се препоръчва да се проветри три пъти на ден за около 30 минути всеки път, за да се предотврати отравяне с въглероден окис, като същевременно се поддържа топло.

Опитайте се да използвате спрей за дезинфекция оборудване за дезинфекциране на магазина си всеки ден. Съхранявайте магазина проветриво и чисто.

11

Ако трябва да закупите различни видовеМаскив големи количества, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Информация за контакт

Mailbox:sales@rongxinbio.com на предприятието

Skype:sales@rongxinbio.com

Какво се случва:+86-18729210590