Честит Хелоуин!

- Nov 02, 2018-

Хелоуин е общото име на Деня на всички светии. Това е религиозен фестивал на християнството и други християнски религии. На 1 ноември е. Католическата църква е определила Вси светии за Деня на масата. Всеки ден, освен ако няма необорими причини, всички вярващи ще отидат в църквата, за да присъстват на литургията, да си спомнят за всички светии, които са починали и се възнесли на небето, особено тези в католическата история. Известен светец. Следването на Вси светии е Денят на всички души на 2 ноември, който помни душите, които са преминали, но все още не са влезли в небесното царство, и вярващите ще се помолят те да се изкачат на небето възможно най-скоро.

t0154d1c07ab54f18aa

Навечерието на Хелоуин идва от древния новогодишен ден на Селтик. Време е и да пожертваме душите. Докато избягваме намесата на злите духове, ние също се покланяме на духовете на предците и добрите духове, за да се молим за зимата. Предната вечер (тоест, навечерието на Хелоуин) децата ще носят костюми, ще слагат маски и ще събират бонбони от къща на къща.

16300000876508135104746319972

Хонг Конг Rongxin Bio-Tech Co., Ltd горещи продукти за продажба имат Тестостерон Ципионат , Тестосте рон Енантат , Тренболон Ацетат , Тренболон Енантат , Сустанон 250 , Нандролон Деканоат , Оксандролон (анавар ) , Болденое Ципионат , Дростанолон Пропион ате , Дростанолон Енат Пептиди и така нататък. Ако се интересувате от нашите продукти, моля свържете се с мен.


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944